anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa cuceresc un baiat.sunt inalta 1.70 deci picioare lungi frumoase, plus forme proeminente(ca stiu ca co(ca aspectul fizic intereseaza mult la prima vedere)deci nu stiu ca unele fete vai ce l-am sedus pe ala, mama e nebun dupa mine etc si eu ma intreb cum reusesc asta cum as pute face un baiat sa fie "nebun"dupa mine.Astept idei de la fete cum fac ele dar si de la baieti ce le place lor etc

Răspuns Câştigător
| marsy a răspuns:

Sa fii aranjata. sa fii mai naturala. asa cum esti. sh daca ai norocul ca acel baiat. sa te placa. nO problem.
daca nu. atunci el nu te merita tongue
Nu intotdeauna poti cuceri pe oricare baiat!

9 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Pe mine m-ai cucerit deja.mai am putin si innebunesc (dupa tine ) love struck
Ps. Un nr de tel se poatebatting eyelashes?

| yuli10 a răspuns:

Eu ma bazez mai mult pe puterea conversatiei decat pe aspect fizic, desi nici acolo nu stau rau happy

| Mixed a răspuns:

Depinde ...trebuie sa fii cat mai naturala...nu incerca sa pari ceea ce nu esti.winking...in rest e oke... zic eu...

| sTeFaN. a răspuns:

Pai degeaba arati bine pe dinafara, daca pe dinauntru nu esti tu.Fii naturala si comportate normal si cine te place te place asa cum esti tu.Bafta!

| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

Cu un zambet naturalsmugsau o privire mai specialabatting eyelashes.

| Chuck a răspuns:

Ia-ma. Sunt al tau.

| Mihaic93 a răspuns:

Pai ne plac picioarele frumoase.nu neaparat lungi... dar si scurte big grin. dar care e intrebarea pana la urma?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Recita-i din kamasutra, sigur il cuceresti... mai ales ca te lauzi cu asa forme voluptoase. Daca te priveste si te si mai aude cum reciti kamasutra devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am inteles nici pe dracu' din tot ce ai scris tu acolo, da' cand ai... ochi asa frumosi, nici ca mai conteaza. Pitzi, cucereste-ma cu cracii tai. Sayonara.
PS: "sayonara" nu-i injuratura.