Poate faci mici servicii celor din jur chiar si teme daca ai colegi/rude si o materie la care esti foarte bun. Poti de asemenea sa o ajuti pe mama ta facand curat in casa iar ea sa te plateasca. Bafta.
Mamă, 20 de mil este... Tatăl tău îţi dă jumate, deci 1000 Lei, recomand să nu-ţi vinzi telefonul, 200 Lei faci din alocaţie. Hm... Şi eu încerc să fac bani, pentru "Maşini de Legendă" şi ştii cum fac? numărul este 25 lei şi apare o dată la 2 săpt, şi fac bani din alocaţie, 40 Lei şi tata mă mai trimite la magazin şi aşa strând câte 5 lei, câte 10 lei, Şi tot aşa. Dar cei ăla un SGS2?
Samsung Galaxy S 2, cel mai tare telefon, mai pe scurt SGSII. Telefonul vechi nu vreau sa-l vand ca SGS2ul este cam mare si fragil si mi-e frica sa vin cu el in fiecare zi la scoala. Si cred ca se va ieftini de Craciun. Cand a aparut era 3500 lei, poate se face de Craciun 1200-1500lei.
PS: aia 1000 de lei care mi da tata sunt si cu cei care ii dau bunicii, si cred ca mai am eu vreo 100 de lei de anul trecut.
PPS: vroiam si eu sa-mi iau masini de legenda, dar am ratat primul numar si nu-l mai gasesc nicaieri si ce rost mai are sa am o colectie de masinute daca nu am primul nr