Depinde ce caine ai. Daca este de talie mare, nu te-as sfatui sa te porti agresiv pentru a-l face 'rau' altfel o sa vina o zi cand o sa sara pe tine si o sa te cam ciufuleasca, daca nu mai rau. Cel mai bine este sa il duci la dresat, nu sa il dresezi tu.Eu am doi Rottweiler de 4 respectiv 5 ani ori iti dai seama ca daca ii dresam singur,
Mi-o spus bunicu o metoda, mai de mult si nu ma gandeam ca cineva se va gandi sa faca propriul caine rau. Daca tot doresti sa stii uite ce mi-a zis bunicul.Ca trebuie sa il bage cineva intr-un sac si sa-l bata, sa nu-l bagi tu sau sal bati tu ca simte prezenta stapanului. Daca vrei sa il faci foarte rau fa ce ti-am zis, dar nu-ti recomand nici eu sa faci asa ceva daca este caine mare. Sper sa nu bagi cainele in spital
Cva de genul am patit si eu am un pui de rottweiler de 2 luni dar in loc sa sara la cei straini fuge de ei.oricum...este mic inca dar totusi parerea mea este ca daca ii dai mai putina atentie si il lasi mai mult timp legat in lant o sa se faca rau...eu asa o sa ii fac la al meu
Eu iti propun sa nu incerci sa faci asta. daca vei incerca bafta pentru ca vei avea numai ghinion.nu vei putea aduce acasa pe nimeni daca este dezlegat sau mai rau daca sta in casa.si apropo darckcobra ce ce spui tu ese complet gresit.nu este normal sa chinui un animal in halul acasta pentru ca daca ai faceo ii formezi nervi si chiar il speri si mai tare.de fiecare data cand vei ridica mana asupra lui el se va speria de tine indiferent ca vrei sal mangai sau nu.eu iti zic sal lasi asa cum e.cainele este cel mai intelept animal si stie foarte bine cand trebuie sasi apere stapanul.mai ales ca daca il ingrijesti cum trebuie el te va apara si te va iubi.credema stiu foarte bine maam informat si am dedus ca este cel mai bun lucru.eu aveam aceeasi problema. vroiam ca, cainele meu sa fie putin mai rau. dar este o prostie il vei deruta mai mult.credema.eu ii zic cainelui meu pentru a baga mai multa forrta in el si pentru a apara casa :hotu hotu.si el tot timpul imi sare in ajutor.acesta daca chiar vrei sa bagi putina forta in el este cel mai bun lucru. ti-am zis nu incerca mai mult.iti va parea rau.il vei deruta si il vei face mai fricos si mai ales ii vei face nervi.bafta sppaer sa iei in considerare raspunsul meu deoarece cainele este animalul meu preferat. ii iubesc foarte mult. si sper ca team sfatuit bine.bafta
Sunt tot eu cea care am scris ulltima in data de 15 ianuarie 2011 la ora 17 57.am vrut sa zic ca toti ati scris niste metode ingrozitoare.nu puteti fi sa de sadici.cum va puteti gandi la asa ceva. daca var prinde cei de la protectia animalelor v-ar da o amenda de...cum ati putea sa chinuiti in halul acesta un animal.este ingrozitor. tiam spus eu cel mai bun lucru te-as ruga frumos sa il citesti si dsal iei in considerare.nu vreau sa par insistenta sau ceva dar te rog sa nnu asculti de cer spun restu.asta este ca si cum ai vrea sa omori un animal daca il bagi in sac si il bati.Doamne fereste. sper ca tiam putut fi de folos si sa iei macar utin in considerare cea ce ma scris
Incearca sa fi mai dur cu el...cand te joci cu el...tragelde cate un picior saude coada dar nu tare, incearca sa il enervezi dar vezi sa nu se enerveze el pe tine
Toti si-au dat doar pareri proaste si este ceva banal ce zic ei, pentru ca uni nici macar nu au experimentat ce spun. Daca vrei sa fie rau, tinel minim 4-5 luni inchis intr-un loc amenajat pentru el, unde sa fie complet intuneric, si dupa ce il scoti tinel in preajma ta vreo 1-2 saptamani, si o sa vezi cat de rau va fi. Important este ca doar tu sa il hranesti, pe parcursul timpului cat va fi inchis.
Ăsta îi singurul răspuns bun, am încercat si merge
Eu am o catea(1an si 3luni)de amstaff(american staffordshire terrier) cunoscuti pentru faptul ca sunt agresivi, dar parintii ei au avut un comportament echilibrat, asa si ea..era foarte cuminte, nu avea treaba cu nimeni, dar de vreo 2 luni a inceput sa fie rea in curte, sa latre noaptea..eu nu-ti recomand sa iti bati/chinui cainele, daca e o rasa mai calma de fel, iti recomand dresajul
Eu te sfatuiesc sa-i tai 5cm din coada si sa-l ti legat cu lantu. Daca nu vezi nici un rezultat taiei capu
Eu te sfatuiesc sa-i tai 5 cm din coada, daca nu vezi nici un rezultat, taiei capu.