| andr14 a întrebat:

Cum as putea sa fac o felicitare de craciun singura? Va rog sa imi dati niste modele facute de mana pe niste siteuri.Mersi.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pliaza un carton colorat in doua... Si deseneaza pe prima 2 clopotei, intr-un colt o funda si mai prin mijloc. o stea cu caciula rosie! si jos. scriii craciun fericit 2009

23 răspunsuri:
| ZuZuAleX a răspuns:

Trebuie chiar tu sa te gandesti la ceva original by tu ar fi cea mai frumoasa felicitare! incearca sa pliezi o foaie colorata A4 in doua apoi pe una din parti lipeste vata in forma de inima! Sau ce forma doresti! Iese bine! pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te duci la oglinda, te poti felicita personal si verbal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa fac o felicitare singura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ofoaie roz cu fundite si sclipici si mai aplici niste stelute sau inimii si un vers frumos! e gata felicitarea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama si tata ieu va iubesc pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama si tata va iubesc mult pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tr sa ai inspiratie
apoi totul vine de la sine
este foarte simplu poti lua o foaie tp schita filicitarii si apoi te gandesti cum ar arata felicitarea care ai vrea u sa o primesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O multime de idei pentru felicitari lucrate manual gasesti aici
http://www.casutacopiilor.info/category/felicitari/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ia o foaie cartoata colora indoaio in doua deseneaza un brad cu acoarele, decoraiuni si la sfarsit pune niste fondite aurii sau argintii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa sp globuri si le lipesti pe felicitare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog sa ma scuzi, dar nu stiu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am gandit asa:
iei o foaie colorata, o tai in jumatate, iar apoi indoi o jomatate oarecare, dupa aceea desenezi un om de zapada pe care lipesti vata, apoi termini omul de zapada. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu am nici o idee, scuze cand am o idee te anunt.Sunt in aceiasi pana de idei ca si tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi ma gandesc ca poti sa iei o foaie de hartie ce culoare vrei(culoarea preferata) si o pui pe o masa.acolo aduci tot de vrei(sclipici, acuarele, culori, chestii de aranjat, vata si orice)apoi incepi sa te joci cu ele pe foaie da nu uita in mijlocu foii sau in colturi tr sa ai scris un mesaj:*Sper ca vam ajutathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut felictarea rosie cu clopotei de pe siteul http://www.casutacopiilor.info/category/felicitari/ si mi-a iesit foarte bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe o foaie A4 albastru inchis indoi pe vertical si apoi in jumate.Decupezi un brad alb pe care il lasi simplusi apoi cand felicitarea e pe vertical de sus in jos lipesti cu alb un L de 1 centimetru.Eu am facut-o si a iesit fain.Succes! Ma bucur ca ti-am fost de ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dddd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.stranamasterov.ru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa gasesc niste modele de felicitari de 8 martie facute da mana imi puteti da siteuri (situl)

| clara06 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa cauti pe internet arta Quilingului si sa faci o felicitare cu un pom de creciun quiling si o poezie despre Nasterea Domnului (preferabil facut de tine) si gata felicitarea! Daca nu o pictora a fi interesanta!

| Iancu_Elena_2000 a răspuns:

Eu am multe idei odata am facut o felicitare in forma de punga de cadou a iesit super...