Sall. Atitudine comportare, cat mai multa atentie persoanei respective, finete, in atigeri si in vorbe, gesturi tandre. Dar, poti face orice, tot cea ce conteaza este ca ea sa te placa sau sa aiba afinitati fata de tine. Dar, incercarea moarte n-are. Pa Era sa uit: An nou fericit, si sa fi iubit de cele mai frumoase. Pa
Pai, cel mai sigur ar fi sa ii spui ceea ce simti. Insa ai putea apela si la multe gesturi: o floare daruita din motivul ca astazi e alaturi de tine, sa o suni numai sa ii multumesti ca esti alaturi de ea, sa te duci la usa ei si sa ii oferi floarea sau pur si simplu o lasi pe covoras, suni la usa si urci un etaj mai sus. Acestea ar fi niste lucrui simple dar de efect si care nu necesita bani multi. Insa daca ai avea timp, loc si bani ai putea sa o impresionezi cu o cina, cu un loc deosebit din oras in care, de ce nu, sa ii faci o declaratie de dragoste, mici surprize care stii tu ca i-ar placea. Insa daca ii spui din tot sufletul tau, fata in fata, cred ca ar fi de cel mai mare efect. Insa sa ii spui in momentul potrivit, ca sa nu te trezesti cu ceva de genu "dar eu nu te iubesc". Creeaza momentul perfect si rezultatul va fi tot unul perfect. Succes.
Interesanta intrebare. Fetele sunt foarte greu de inteles.
Totusi eu cred ca. vorbitul fata in fata este cea mai buna metoda.
Fata se uita in ochii tai si atunci isi da seama daca spui sincer sau nu. Dupa cum spui ca vrei sa ii arati deci. sa inteleg ca o iubesti.
Cel mai bine e sa nu ii spui de fata cu toti prietenii ei sau ai tai.
Atunci va ascunde raspunsul in care vrei sa stai cu ea.
Cel mai bine ia-o intr-un loc retras si vorbiti intre 4 ochi.
Sper ca am fost de ajutor!
Bafta cu fata !
Fundita?
Poi: Dai mass sau scrii la stts : te iubesc [cum o cheama] pe mess. sau daca ai program de editat faci o poza cu uh si ea ii ceri o poza cu ea si editezi si scrii te iubesc mult.
Sa fi atent cu ea, s`o ask cand vrea sati zica ceva, s`o suni s-o intrebi ce mai face. sa` tr msj, sa-i faci miki daruri, s`o privestiu in ochi si sa-i zici c`o iubesti, s`o imbratzishesi:X:X:Xxchestii d`astea... aaaa si normal sa fi sincer :O
Poti face multe chesti...mesajele d mai sus dovedesc dar eu iti zic sincer ca un simplu "te iubesc!" venit din inima si sincer +trandafir rosu(evident)
theodoraafi întreabă: