Incearca sa le explici cu rabdare si calm, spune-le motivul pentru care ai ajuns in starea asta si roaga-i sa-ti acorde ajutorul.Sunt familia ta, nu cred ca se vor supara ci dimpotriva, vor incerca sa gaseasca o solutie la aceasta problema care este destul de grava.Inainte sa ajungi la anorexie vorbeste cu un psiholog despre asta.
Din cate stiu, bulimia este ceva problema de pronuntie, si eu am si m-am intrebat.Tot ce trebuie sa faci ca sa scapi de bulimie este sa nu iti fie frica cand vobesti cu cineva si sa NU te grabesti.Doar vorbeste calm si gandeste-te ca sunt si altii care sufera de asta si trebuie doar sa exersam
Ahm,cred ca ai facut o confuzie, bulimia e cu totul altceva.E. opusul anorexiei.
Dar multumesc oricum
E opusul anorexiei?Nici nu stii ce "problema" ai si mentionezi boala asta destul de grava de altfel care iti poate aduce si moarteaEu cred ca te plictisesti, nu stii ce sa faci cu viata ta monotona si iti inventezi probleme.Esti si tu o copila spalata pe creier de femeia model si mondena si ce.ai zis...ia sa-mi bag si eu degetele pe gat gen.Si daca nu vrei sa te vindeci atunci de ce sa le mai spui? Suferi de nebagare in seama probabil.Altele se lupta din greu cu respectul de sine si anorexia si toate astea si se trezeste o copila ca tine bulimica care nu apreciaza nimic din ce are si isi face singura probleme.Lasa prostiile si citeste o cartea sa vezi cum iti trece
Elenastoica9 întreabă: