Pai. ii spui in fata ca nu`ti place. Intr`o relatie nu e vorba numai de ceea ce ii face lui placere, ci si tie!
Dar french kissu` este unul din momentele mai intime dintr`un cuplu, deci. mi se pare normal ca vrea sa faca asta cu tine. Daca tie nu`ti place spune`i in fata. desi, ii va fi destul de greu sa accepte.
Poate nu stie el sa sarute prea bine si de`aia! Da` atunci. nu prea`i mai ai ce face
De ce nu iti place?
Oricum, spune-i cand sunteti fara prietena ta ca nu-ti place french kissu din motivu pentru care nu-ti place si rogal sa te accepte asa cum esti.
Incearca sa-i explici ca nu-ti place. Sau poate nu face el cum trebuie, si atunci explica-i cum ar trebui sau cum ti-ar place tie.
Daca tine la tine, te va intelege sigur.
Pai nu stiu sincer e un lucru normal sa se pupe cu tine...Acum daca sunteti impreuna nu o sa stati la distanta de 1 km.Gandeste-te poate tie chiar nu iti mai place de el, daca eviti sarutul si alte chestii. Poate va intelege.
Pai cum sa nu-ti placa sa te pupe cu ""(fac smile, daca ai pus tu smile, pun si eu )? cand ramaneti voi 2, ce ar trebui sa faceti, sa va pupati pe obraz si sa va tineti in brate? incearca sa te pupi cu prietena ta, poate iti place )
Prostestel uite aici cam cum se face
http://luschan.blogspot.com/2011/04/critica.html