| m0nica a întrebat:

Cum as putea sa ii spun prietenului meu. fara sa se supere, ca nu imi place sa ma :* cu :p? Faza este ca de fiecare data cand ramanem singuri ne tot :* cu tongue. dar mie nu imi placee crying. M-am saturat sa o tot cr dupa mine pe prietena mea cea mai buna la intalniri. numai de teama ca o sa se intample... din nou...
Dati-mi va rog exemple de ce i-as putea zice eu. fara sa se supere sau sa creada ca sunt vreo salbatica :d

8 răspunsuri:
| ♥.Sagemix a răspuns:

Pai. ii spui in fata ca nu`ti place.laughing Intr`o relatie nu e vorba numai de ceea ce ii face lui placere, ci si tie!
Dar french kissu` este unul din momentele mai intime dintr`un cuplu, deci. mi se pare normal ca vrea sa faca asta cu tine. Daca tie nu`ti place spune`i in fata. desi, ii va fi destul de greu sa accepte.
Poate nu stie el sa sarute prea bine si de`aia! laughing Da` atunci. nu prea`i mai ai ce face thinking

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

De ce nu iti place?
Oricum, spune-i cand sunteti fara prietena ta ca nu-ti place french kissu din motivu pentru care nu-ti place si rogal sa te accepte asa cum esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa-i spui si sa nu se supere, iti garantez ca nu o sa-i convina dar daca vrea ceva cu tine o sa-i treaca repede.

| ikram a răspuns:

Incearca sa-i explici ca nu-ti place. Sau poate nu face el cum trebuie, si atunci explica-i cum ar trebui sau cum ti-ar place tie.
Daca tine la tine, te va intelege sigur.

| federerdinamo a răspuns:

Pai nu stiu sincer e un lucru normal sa se pupe cu tine...Acum daca sunteti impreuna nu o sa stati la distanta de 1 km.Gandeste-te poate tie chiar nu iti mai place de el, daca eviti sarutul si alte chestii. Poate va intelege.big grin

| SunShine /boy\ a răspuns:

Pai cum sa nu-ti placa sa te pupe cu "tongue"(fac smile, daca ai pus tu smile, pun si euhee hee )? cand ramaneti voi 2, ce ar trebui sa faceti, sa va pupati pe obraz si sa va tineti in brate? incearca sa te pupi cu prietena ta, poate iti place laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut...parerea mea e ca tu nu. l prea placi.si de fapt asta ar trebui sa. i spui

| luschan a răspuns:

Prostestel uite aici cam cum se face
http://luschan.blogspot.com/2011/04/critica.html