| d3utzsa a întrebat:

Cum as putea sa il fac si eu pe fostul meu iubit cu care am fost 1 an si 2 luni sa ii para rau ca nu mai e cu mine?big grin

deja ieri cand am trqt p lng el mi-a zis o pr ca se uita la mine ffff atent, iar apoi cand ne-am int a 2-a oara m-am uitat la el si mi-a tras un zambet dala "pervers"winking

dar tot nu l-am bgt in seama! stiu ca ca cel mai bine este sa nu il bag in seama si sa fiu indiferenta cu el

voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| Ayna a răspuns:

Stii care e razbunarea cea mai buna? Fii fericita! Nimic mai mult nu trebuie sa faci. Daca o sa vada el buna ta dispozitie si dorinta de viata, se va gindi:ce naiba, nu ii este greu fara mine.nu sufera? Cum asa? Pai noi doar ne-am despartit sau ce dracu? De la ce e ea asa de vesela?
Apoi, schimba-ti look-ul! Cit mai multe rochite si parul cit mai frumos aranjat.Machiaj(dar nu exagera),incaltaminte pe tocuri, ca sa fie mersul mai sexy(dar nu prea inalte!), multa feminitate...mai pe scurt stii tu, caci esti si tu fata! Daca o sa arati foarte bine si o sa mai si zimbesti pe deasupra.Asta da RAZBUNARE!
Nu-l suna, nu-i scrie! Continua sa nu ii atragi atentia!

| DeeaBlondiii a răspuns:

Cand va vedea ca esti combinata cxu altcineva atnci va realiza ca te-a pierdut complet si o sa vina ca un catelus la tine o sa faca putin pe gelosuhee hee.Ti-am zis si eu asa oleaca din experienta meathinking la mine a mers:*, sper sa te ajute:*

| elizabeth a răspuns:

Vrei sa vb cu mine la livia_wwe. poate ii spui vreo poezie...