| M3ntosana a întrebat:

Cum as putea sa imi bag net pe tel. trebuie sa platesc ceva.sau conteaza marca tel sau in ce retea esti:))(cosmote daca, conteaza:)).:-?(http://www.telportal.ro/imagini_telefon/Samsung_C3050_2. jpg asa e tel. pe care il am)...am o prietena care are 7 zile gratis :D cum as putea sa am si eu 7 zile gratis :-? funda pentru cel mai bun rasp.:D

7 răspunsuri:
| Coriii a răspuns:

Tre sa platesti...
nu mai stiu la cat apelai ...parca la :
*147#
saw
*120#
incearca. vei gasi tongue
bafta :*
funditsA?batting eyelashes
laughing

| GeorgeRadu a răspuns:

Apelezi *100# si acolo dai unde trebuie e un meniu cu cifre se descurca si un baiat de clasa a I-A big grin. Deci sigur te descurci happy. Iti ia vreo 2-3 euro parca si gata big grin. Ai net pe telefon pentru o luna tongue

| monica13 a răspuns:

Apelezi *100# -> oferte-> oferte de date sau testeaza internet gratis pe mobil-> activeaza...acum depinde in ce retea esti eu sunt pe Orange si acum am net gratis pe mobilda funda ai promis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa bag netu ca nu stiu ajutati-ma va rog frumoa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cartela de la Orange... si nu stiu cum sa-mi bga net pe ea ca am net pe ea... da cum intru p mess?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la *100# dai la oferte date si acolo internet gratis

| Prototyp a răspuns:

Pai activeaza netu la *100# si activezi netu pe tele timp de 7 zile sau cu credit.si dac nu ai setarile pntru telefon intar pe www.orange.com si acolo dai la setari si daca nu sti unde sa dai suniii la servici clientiii