| Lyn a întrebat:

Cum as putea sa imi fac blugii ca in poza asta? http://img97.imageshack.us/img97/7172/tumblrlhacryjtsd1q bar4q.png Dau fundiiita :x

7 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Iei o foarfecă şi îţi imaginezi că îţi dai examenul la frizerie.

| louise a răspuns:

Tu crezi ca pe aia i`a facut cineva asa? aia sunt facuti de un stilist special saarate asa pentru cine stie ce vedeta :d nu o sa reusesti in veci u sa faci din niste blugi normali uni asa de franjurati big grin

| deea07 a răspuns:

In nici un caz sa-i tai cu foarfeca, pentru ca n-o sa-ti iasa in vecii vecilor cu multe franjuri ca in imagine. Eu am auzit ca ar merge cu lama, apoi sa tragi de toate firele ca sa se franjurezebig grin.Dar cel mai simplu ar fi sa-i iei de la un magazinbig grin

| maria_2953 a răspuns:

In primul rand ai nevoie de niste blugi deschisi la culoare daca ai trebuie doar sa ii tai si apoi sa ii porti cateva zile prin casa pentru ca materialul sa se lase(in special trebuie sa nu le faci nimic franjurilor care atrna caci acelea daca ii vei purta se vor rasucii si vor arata exact ca in poza).
Succes!

| GeorgiSiAtat a răspuns:

Ii tai cu lama.ii porti cateva zile fara sa te vada nimeni pentru c deveni materialul mai lasa...si voilaa big grin

| BubblexD a răspuns:

Pai poti sa ii tai. Sper ca te'am ajutat. happy

| Lyn explică:

@deea07 nu am gasit la nici un magazin blugi ca cei din imagine laughing
si @louise stiu ca nu o sa imi iasa exact ca cei din poza insa vroiam ceva care sa arate cat de cat apropiat de ei si da, ai dreptate sunt facuti de un stilist pentru o cantareata din Coreea.