Fa costyno? dintii tai sunt albi. tu sa ai grija la 25 -50 de ani sa-i ai pe toti.aia -i problema.si sa fii virgina, in gura si urechi.ca in rest depinde de tine. iti doresc succes, si sa fii iubita.virtual.ca fizic presupune sa zboare puiul cu ata.cum doresti. dar tu vei suferi. el mai putin sau deloc.
Mai sunt si plasturi de albit dinti. :)
http://albirea-dintilor.com/......trips.html
Pai la 12 ani deja ai probleme cu ingalbenirea lor? Ca o vedeta de la Hollywood nu prea ii poate nimeni avea cu un tratament naturist sau o pasta de dinti, deoarece vedetele investesc zeci de mii de euro pentru albire. De exemplu, citeam un articol despre Hillary Duff care a platit 20 000 de dolari sau euro, pentru un singur dinte. (implant) Foloseste blend-a-med 3d white pearls, e o pasta buna de dinti la un pret bunicel, sau du-te in farmacii ca vei gasi o multime. ideea e sa te speli de cel putin 2 ori pe zi, sau dupa fiecare masa. Igiena este cea mai importanta pentru a ne simti bine si implicit, a arata bine. te pup, pa, pa
O prietenă a comandat de pe internet Quick Brights şi Alta White, şi acum are dinţii chiar foarte albi! Caută pe internet Quick Brights şi Alta White şi ai să vezi cine a descoperit chestia asta, cu albitul dinţilor fără să mergi la dentist şi să dai o groază de bani pentru înălbirea dinţilor.
Bau again NU te incapatana spala`te regulat pe dinti si ai sa ai o dantura de invidiat eu am folosit o pasta de dinti de albit dintii si mi-au aparut punctulete galbene si acum pare rau a trebuit sa schimb 4 dintisori sa mii imbrac pe timp ce trecea din cauza pastei folosite incepe sa`mi manance smaltul pup
Eu in 12 zile am vazut o diferenta de la pasta de dinti Colgate si Sensodyne... dintii mei au devenit mai albi si se simt altfel la atingere decat colgate...Este 12 lei un tub mai mic decat colgate, dar eu zic ca isi merita banii.
Daca nu sunt prea albi mergi la un stomatolog sa tii curete ca nu te va durea de loc si apoi spalai si dimineata si seara inainte de culcare si vei vedea ce dinti albi si sanatosi vei avea!
@ fumaretlu: si ce vrei, sa ii aiba galbeni? tu esti baiat si nu prea iti pasa de sanatatea dintilor . Eu stiam ca ajuta bicarbonatul, sau coaja de portocala.Bicarbonatul se foloseste doar de 2 ori pe saptamana, pentru ca slabeste smaltul dintilor.
Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute
Freshboy10 întreabă: