Pai sincer eu la 12 ani mi le faceam verzi, albastre, in toate culorile. Dar acum nu te sfatuiesc. sunt demodate ashea
. Fa-le french[ poti sa incerci cu verde, roz, alb, toate culorile] ( daca sunt lungi ), da-le cu lac ( daca se rup ), negre ( daca vr sa pari emo). Cat despre forma, ia o *** si fa-le patrate si nu rotunde:d se poarta si sunt mai marfa
Fundaa:d
La varsta ta, eu mi le faceam deja negre, dar poti incerca french, lac transparent, oja roz deschis sau alb sidef
Poti sa le faci transparente, si eventual iti iei niste modele(fluturasi, inimioare).
Bună! Şi eu am 12 ani şi chiar azi mă gândeam să mă duc să`mi iau nişte ojă neagră. Dacă ai unghiile suficient de lungi, ţi le poţi face French. Dacă nu, încearcă ojă neagră sau, de ce nu, lac de unghii transparent + nişte abţibilduri drăguţe pentru unghii. O zi bună! Te pup!
Buna!
Eu zic ca ar trebui sa folosesti culori deschise Spre exemplu roz, alb, rosu
Inainte sa aplici oja foloseste un lac de unghi In felul asta rezista mai mult
Foarte simplu. Poti folosi un lac care are putina culoare foarte mata si discreta si foarte placuta Poti desena ceva cu oja pentru pictat sau pur si simplu poti folosi un marker subtire deasupra lacului. Idei sunt multe. Poti incerca orce :*
HappyCandy întreabă: