| Costica32 a întrebat:

Cum as putea sa invat cel mai rapid, bine engleza? fara sa dau bani

5 răspunsuri:
| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Uite-te la South Park

| under89 a răspuns:

Eu am invatat 60% engleza numai din jocuri (CS, Unreal Tournament...etc unde trebuia sa comunici/sa scrii in engleza)
Restul, de la scoala, filme, muzica, internet.

Sunt o gramada de cursuri on-line free. Tot ceea ce trebuie sa faci ca sa progresezi f. mult e sa incepi de la 0. Daca gasesti un curs, du-l pana la capat. Daca vrei urc pe un site de download si iti dau link cu un curs video.E foarte bun, m-a ajutat mult mai ales cand am dat bilingv big grin
De asemenea, daca ai carti incepe sa citesti, chiar daca nu stii sa pronunti corect. Ai internet, intra pe translate si dai sa vezi cum pronunta robotul ...repeta si tu happy

| ChristinaGM a răspuns:

Gasesti pe net tot felul de lectii de gramatica unde sunt exemple si tot ce trebuie sa stii si citeste cat mai mult in engleza si tradu cuvinetele pe care nu le stii si leaga-le ca sa faci o propozitie, pe net gasesti multe moduri in care sa inveti engleza, trebuie sa-ti faci timp pentru asta. Bafta!

| RoGaming a răspuns:

Uita-te la filme sau seriale in limba engleza.De asemenea poti sa te si joci jocuri in engleza. Poti sa te uiti si la desene animate in engleza daca nu te deranjeaza :)). Oricum uite o aplicatie de invatat limbi straine eficient : https://www.duolingo.com/
Sper ca te-am ajutat :)

Întrebări similare