| irina222 a întrebat:

Cum as putea sa invat mai multe si bune?

6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Adopta o atitudine activa in timpul lecturii.Subliniaza ceea ce vrei sa retii(numai daca volumul iti apartine), fa-ti un caiet frumos in care sa notezi anumite idei importante si rasfoieste-l din cand in cand. Obisnuieste-te sa consulti dictionare, enciclopedii; cand ai neclaritati, apeleaza si la internet.La scoala fii numai ochi si urechi. Pune intrebari profesorilor.Citeste cartile recomandate de ei. Daca vei dobandi pasiunea lecturii, vei dori sa citesti cat mai mult.In acest caz va trebui sa inveti tehnici de citire rapida, dar pana atunci profita de scoala.Viziteaza librarii, biblioteci, muzee, expozitii.Mergi la spectacole de teatru, opera, balet si la concertele simfonice.Imprietenete-te cu persoane mai culte decat tine.

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Sal.

Daca vrei cu adevarat.Inveti si multe si bune!
Totul e sa vrei si sa muncesti indeajuns!
Bafta!winking:*

| madalykuka a răspuns:

Hmmm,,,,, uite ce zic eu :
un om destept pentru mine e un om care are multa cunostinta generala si stii cam despre orice [nu e imposibil :O,,, stiu pare o nebunie dar nu e]
asa sfatul meu e 1.sa citesti multe stiati ca,,,?
2. citesti carti,,,[destule]laughing
3.cauti pe google despre te miri ce boli,,,
sau pe youtube despre treut si viiitor stele etc.
daca vrei potiwinking
depinde pe tine ce te paioneazawinking
app daca gasesti ceva interesant imi recomanzi si mie te rog... uite eu iti recomand pentru inceput :
de ce e cerul albastru laughing,,, e stupida la inceput intrebarea da de fapt nu e chiar asawinking
si ce sa facut 1979 ca sa se ekonomiseaska energie elektrika
:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu invata multe si bune, invata putine si bine.Invata ce te intereseaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand alergi dupa mai multi iepuri nu prinzi nici macar unul!

| marylina a răspuns:

In functie de domeniu, initierea poate incepe de pe internet. Cauti ceea ce te intereseaza, daca vrei sa inveti de exemplu cum sa tai marul in 4 si sa devii experta in asta, poti sa cauti pe google si cu siguranta sunt binevoitori pe acolo, gata sa te ajute cu ceva teorie.

Nu uita, cu cat exersezi un lucru mai mult, cu atat vei fi mai buna in respectivul lucru.