Am si eu aceeasi problema sunt slaba.stiu ca toata lumea zice la fel "simte-te bine in pielea ta " dar e cam greu avand in vedere ca te simti complexata de asta, si vitaminele nu sunt de ajutor, pur si simplu forteaza-te sa mananci foarte des, cam din 3 in 3 ore si incearca sa iti calculezi caloriile astfel incat sa adaugi cateva in fiecare zi adica sa mananci din ce in ce mai mult.stiu va fi greu la inceput, dar o sa poti.o sa dureze ceva timp pana cand o sa iei in greutate dar daca te straduiesti o sa poti
Buna.
cati ani ai?
eu zic ca ar trebui sa te calmezi, in special daca ai sub 18 ani, ca te vei mai dezvolta.si eu cunosc persoane de genul asta,dar trebuie sa inveti sa iti accepti corpul.
cateva sfaturi:
-mananca prajeli (cartofi,peste,etc.)
-NU fa sport.
-mananca aiurea(nu la ore fixe)
-mananca si tot felul de procarii gen chipsuri,jeleuri,bomboane,ciocolata,sucuri acidulate.
-mananca multa carne (preferabil porc sau pui-prjite,normal-si nu prea mult peste)
-cand vor fi mai coapte,mananca multe nuci (ma refer muuulte,ca sunt uleioase).
bafta, dar nu uita ca sunt multe fete care si-ar dori sa fie slabe, si sunt disperate sa slabeasca.
Scuzati. am uitat sa mentionez ca practic sport de performanta. handball. iar fizicul meu nu ma ajuta deloc am 15 ani
misauratcuviata întreabă: