| angel_6687 a întrebat:

Cum as putea sa ma razbun pe un baiat care a stat cu mine doar sa se razbune pe o alta persoana? Astept sfaturi.

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aşa! Bravo copii!
El s-a răzbunat pe tine (cât creier o fi având?).
Acum, tu te răzbuni pe el. După aia el se va răzbuna pe alta pentru că se va simţi rănit în orgoliu. Aia alta se va răzbuna pe altul care, poate, va avea suficient creier încât să întrerupă lanţul.
Şi uite-aşa se ajunge la un cerc vicios din care o să vă urâţi toţi cu toţi şi vă veţi îndepărta de ideea de oameni şi vă veţi apropia de regnul animal.
Las-o naibii de treabă! De ce nu puteţi rămâne prieteni?!
Adică... pe sistemul el e cretin că s-a răzbunat pe o fată stând cu tine dar tu ai voie să faci acelaşi lucru, nu?!
Gândeşte-te bine!

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu ai nevoie de razbunare pentru a-i demonstra cuiva ca a pierdut ceva important. E oribil sentimentul ca ai fost folosit iar gandul raspalatirii cu aceeasi moneda pare cel mai indicat. Dar ce folos are razbunarea? Pana la urma il vei ierta.Pentru ca uitam. Daca n-ar fi uitarea am suferi prea mult pentru niste nimicuri amplificate de n ori de setea de razbunarewinking

| Yang a răspuns:

Nu te razbuni asta faci.La ce o sa iti serveasca? Iti eu ce faci o sa te cobori la nivelul lui si o sa fii ca el asta vrei sa devii ceea ce urasti mai mult intr-o persoana?

| Narfundo a răspuns:

Sti cum sta treaba...razbunarea arma prostului''

| maria ;x a răspuns:

Intr-un fel e bine s-o lasi baltawinking daca ma intelegi ce vreau sa spun:roata se intoarcewinking mai devreme s-au mai tarziu.De razbunat nu stiuce sa zic, si eu as face la fel dar nu cred ca e binewinking
Orcum sa nu cobori la nivelul luiwinking
puplove struck
kiss

| Asdfghshds a răspuns:

Eu zic s-o lasi balta.

| esmeralda_5151 a răspuns:

Foarte simplu si ai si o gramada de avantaje daca esti cat de cat frumusica bagate si tu cu prieteni de-ai lui chiar daca a stat din razbunare cu tine dar e orgoliul lui eh esti fata desteapta deci...eu ti-am dat ideea mai departe te descurci...devil