1. De ce vrei sa te schimbi? Asta esti tu...nu cred ca are importanta ce gandesc altii, important e ca tu sa te simti bine asa cum esti!
2. Prietenul tau te-a ales pe Tine pentru ceea ce esti si cum esti acum! Daca si-ar fi dorit o fata "guraliva" atunci nu tu ai fi perechea lui
Poate te ajuta ce gasesti aici:
http://www.tpu.ro/......ta-atunci/
Daca vrei mai multe sfaturi, spune-ne si vom incerca mai bine.
Afla ce iti doresti cu adevarat.
Daca tu crezi ca ai nevoie sa te schimbi, atunci pur si simplu fa-o! Dar nu o face doar pentru ca ceilalti vor s-o faci.
Eu sunt de pararere ca orice trebuie incercat macar odata, dar nu cu orice pret. Daca nu iti place, nu mai faci.
Stay safe!
Schimba-te. ia un energizant inainte sa pleci e acasa, mananca o ciocolata. poate ca ai lipsa de energie. Sau alta varianta...cu gagicu tau chiar nu ai nici un subiect mai incitant, sa-ti scoata cuvintele din gura? Eu zic sa incepe-ti o discututie despre ce iti place tie.asa te poti contrazice, si discutia devine mai dinamica.Bafta
Incearca sa fii mai deschisa, sa comunici mai mult...
nu face insa o schimbare radicala pentru ca vei da in penibil si nu vei mai fi credibila, nu vei mai fi TU
pana la urma daca iubitul tau te accepta si nu ti. a reprosat niciodata, nu ar trebui sa iti faci griji. poate ca lui ii place timiditatea ta
insasi viata te va face mai tupeista
bafta
Nu asta e problema, de fapt prietenul tau trebuie sa te ajute sa deschida teme interesante de discutie pu ambii doar asta e treba lui
anonim_4396 întreabă:
croissant întreabă: