| JessyF a întrebat:

Cum as putea sa-mi cer iertare de la prietena mea cea mai buna? astazi am gresit in fata ei, deoarece eram foarte enervata si i-am spus tot ce gindesc despre ea(partea rea)! Va rog dati-mi niste sfaturi, e incapatinata, dar e unica pe care ma pot baza, pentru asta o iubesc! Va rog ajutor happy Dau funda, celor care imi vor da cele mai bune sfaturi happy :*

3 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Spune-i ca tu spui multe la nervi dar ca nu e ceea ce simti. La nervi nimeni nu spune lucruri frumoase. Nu cumva esti in zodia taur? tongue

| OoBunnyoO a răspuns:

Poti spune ceea ce ai spus aici. Iti ceri iertare si ii spui adevarul, faptul ca ai gresit si esti constienta de asta, faptul ca i-ai spus numai partile rele, iar apoi ii poti spune si calitatile pe care le are si motivele pentru care tii la ea. Nu cred ca este nevoie de mai mult.

| Jullykss a răspuns:

Multe fete dintre care și tu în cazul de față, au clipe când își varsă nervii pe persoane pe care le iubesc.Eu spun că ar trebui să îi explici în amănunt de ce ai vorbit așa despre ea și că îți pare rău, chiar dacă e încăpățânată ar trebui să te înțeleagă, dacă și ea te iubește ar trebui să treacă cu vederea. Până la urmă toți greșim, nu? kiss.Nu e un răspuns inteligent dar mi-am exprimat opinia.