| dianuca a întrebat:

Cum as putea sa`mi comving parintii sa merg la rockoteca? puppy dog eyes... faza este eu am 13 ani.si parintii mei sunt exigenti cand e vb de stat tarzu(ma refer noaptea), rockoeca este un loc unde mers rockerii si dau din parrolling on the floor Va rooog! dati`mi niste raspunsuri serioasesad, VA IUBEEESC! >:d

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod serios, la 13 ani nu ai ce sa cauti la discoteca. Este ilegal si ai putea sa ajungi pe la sectia de politie si apoi parintii tai sa fie decazuti din drepturile parintesti si tu sa fii instutionalizata sau data in grija unui tutore. Asa ca stai cuminte si asteapta varsta legala pentru rockoteca.

| cristiancristir a răspuns:

Pana la o anumita varsta parintii stiu mult mai bine decat tine ce e bine si ce nu. Fii fericit ca ai o familie care tine la tine si nu te pune tu contra lor. Ce sa faci la discoteca noaptea? Si cu cine te duci? Stii ca daca patesti ceva la varsta asta parintii sunt direct raspunzatori pentru tine? Daca la discoteca ti se intampla ceva rau si afla protectia copilului te poate lua de langa ei. Candeste te inainte sa le pui la indoiala deciziile parintilor. Sper ca nu ma urasti pentru ce ti am zis dar sunt mult mai mare dacat tine si am vazut mai multe lucruri. Fii cuminte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

13 ani?! Mai stai, mai stai.macar mai vo` 3happy. Rockoteca... i`auzi.happy.

| Rockoteca a răspuns:

Incearca www.rockoteca.info pana atunci :)

| dianuca explică:

Problema este ca acolo la rockoteca este "un tip" care are grija de copii sub 16 aniwinking, cel care organizeaza rockotecilewinking, si vreau sa merg cu o gramada de prieteni, pe majoritatea lumii cunosc acolo o. O mama a zis ma va lasa in clasa a 9'a si nu mai am rabdare pana atunci, mai am 2 ani de asteptat sad, eu nu beau nu fumez sad ma rog, odata am baut si, de atunci chiar nu mai beau laughing.