In mod serios, la 13 ani nu ai ce sa cauti la discoteca. Este ilegal si ai putea sa ajungi pe la sectia de politie si apoi parintii tai sa fie decazuti din drepturile parintesti si tu sa fii instutionalizata sau data in grija unui tutore. Asa ca stai cuminte si asteapta varsta legala pentru rockoteca.
Pana la o anumita varsta parintii stiu mult mai bine decat tine ce e bine si ce nu. Fii fericit ca ai o familie care tine la tine si nu te pune tu contra lor. Ce sa faci la discoteca noaptea? Si cu cine te duci? Stii ca daca patesti ceva la varsta asta parintii sunt direct raspunzatori pentru tine? Daca la discoteca ti se intampla ceva rau si afla protectia copilului te poate lua de langa ei. Candeste te inainte sa le pui la indoiala deciziile parintilor. Sper ca nu ma urasti pentru ce ti am zis dar sunt mult mai mare dacat tine si am vazut mai multe lucruri. Fii cuminte.
Problema este ca acolo la rockoteca este "un tip" care are grija de copii sub 16 ani, cel care organizeaza rockotecile, si vreau sa merg cu o gramada de prieteni, pe majoritatea lumii cunosc acolo o. O mama a zis ma va lasa in clasa a 9'a si nu mai am rabdare pana atunci, mai am 2 ani de asteptat , eu nu beau nu fumez ma rog, odata am baut si, de atunci chiar nu mai beau .
anonim_4396 întreabă: