Întrebare recomandată | Happiness14 a întrebat:

Cum as putea sa-mi conving parintii sa ma lase sa port aparat dentar? Chiar am nevoie, in special in partea de sus. Tata nici nu vrea sa audă de asa ceva, spune ca nu vrea sa ma vada cu prostia aia in gura. sad
Ce sa fac? Heeelp please!
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Anaais a răspuns:

Spre deosebire de tine, eu pot sa spun ca am niste parinti super.Ei m-au cicalit la cap ca trebuie sa-mi pun aparat..asta pentru a nu regreta mai incolo. In mod obisnuit un parinte ar trebui sa-si ajute copilul,nu sa-l descurajeze. Daca intr-adevar ai nevoie,incearca sa vorbesti si cu mama, si cu tata, dar in mod special cu mama deoarece ea este mult mai intelgatoare si cu siguranta daca ea va accepta, il va convinge si pe tata. Eu cand am nevoie de ceva, mai intai apelez la mama si o rog pe ea sa vorbeasca cu tata. Spune-i mamei ca nu mai suporti sa privesti in oglinda si sa-ti vezi *dantura perfecta*.
Spune-i tatalui tau ca este mai bine sa porti 1-2 ani prostia aia in gura, decat sa nu ai incredere in zambetul tau, sa-ti fie rusine sa zambesti.

Mult succes! Paste fericit, Happiness14!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti pui cand incepi sa lucrezi pentru ca nu vei reusi sa convingi parintii.

| kitykity a răspuns:

Pentru a-ti convinge parintii trebuie sa ii rogi, sa faci treburi in casa si daca nu merge incearca sa le vorbesti despre aceste informatii: Aparatul dentar inseamna zambet sanatos la orice varsta!

Formula zambetului perfect si a unei igiene orale impecabile are la baza alinierea corecta a dintilor. Ortodontia este specialitatea desprinsa din medicina dentara al carei scop este de a imbunatati aspectul, pozitia si functionalitatea dintilor anormal aliniati, in timp ce aparatul dentar este dispozitivul utilizat pentru indreptarea dintilor strambi, nealiniati corect sau pentru corectarea muscaturii gresite.
Purtarea aparatului dentar ofera mult mai multe beneficii decat simpla indreptare a dintilor!

"Aparatul dentar este o solutie de tratament minim invaziva care corecteaza probleme dentare deseori ireversibile, dar care pot fi tratate ortodontic cu rezultate spectaculoase. Decizia de a urma un tratament ortodontic este dificila pentru ca implica o perioada scurta de usor disconfort, insa rezultatele si beneficiile tratamentului justifica in totalitate investitia de timp si bani. "

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai nevoie sau nu asta o sa iti spune medicul dentist, asa ca mergi la un control

| Fintommi a răspuns:

Mai intai du-te cu ei la un dentist. Vezi daca chiar e necesar de un aparat dentar si apoi dentistul o sa le explice si parintilor tai. Trebuie sa inteleaga ei pana la urma. Daca chiar tin la tine...doar nu vor ca tu sa iti distrugi dintii nu? Primul pas ar fi doar sa ii convingi sa mergeti la dentist, nu renunta sunt sigura ca vei reusi tu si o sa inteleaga si ei. Bafta!

| Richardo69 a răspuns:

Poti spune ca in viitor nu o sa vrea sa te vada cu ce dinti vei avea in gura si poate asa se va gandii ca vei avea dintii ca de cal (scuze de expresie). Spune-i ca o sa ai dintii incalecati si urati. Sper ca am fost de ajutor si nu cersesc funda

| DiamondFlower003 a răspuns:

Eu zic sa nu mai vorbesti despre asta cu tatal tau ci cu mama, poate ea este de acord, pana la urma este spre binele tau.
Daca nici ea nu este de acord atunci asta e, stai linistita ca dintii se pot corecta la orice varsta deci nu ai nimic de pierdut.
Mie mi se pare ca arata cool. Si sunt multe vedete care au ca de ex. Nicole Cherry, si totusi zambeste in mai toate pozele. laughing
Succes :*

| alina120 a răspuns:

In cazul meu cand eu vreau ceva si parintii mei nu vor sa imi cumpere fac cam asa,, Stii cat de bine era daca aveam si eu... a mai avut cineva din calsa mea si a/la ajutat/-o foarte mult, dar daca nu vreti sa imi luati inteleg,, si cam asa primesc ce vreau... Daca nu merge asa incearca sa te plangi ca un dinte te deranjeaza si ca daca ai fi avut aparat dentar nu te-ar mai fi deranjat chestii de astea sper ca te-am ajutat funda?

| stark47 a răspuns:

Daca nu vrea sa te vada cu aparat dentar atunci sa iti dea bani pentru dentist...asta daca chiar ai nevoie de asa ceva.
e usor ciudat ca un parinte sa refuze sa isi ajute copilul cu o problema medicala decat daca e doar un moft al copilului.deci,nu e moft nu?

| Miskaaaa a răspuns:

Ai putea sa-i dai un argument:aparatul dentar este inspre binele tau

| D5e1n3i5s9a a răspuns:

De obicei parintii incearca sa isi convinga copii sa poarte aparat dentar! Dupa parerea mea ar trebui sa mergeti impreuna la un medic si poate reuseste medicul sa ii convinga pe parintii tai sa iti puna aparat dentar. Dar cati ani ai? big grin

| feysofit a răspuns:

Aparatul dentar a fost recomandat de medic? Daca da, roaga-l sa-ti dea o foaie scrisa cu respectiva recomandare purtand semnatura si parafa cabinetului.