| irina222 a întrebat:

Cum as putea sa-mi deschid parul prin remedii naturiste? [ nu ma pot vopsii, am doar 12 ani si sunt bruneta ]

7 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Spalate pe cap cu ceai de musetelwinking Bineinteles dupa ce ai spalat parul cu samponwinking

| eveline a răspuns:

Da... poti sa iti pui in samponul cu care te speli de obicei vreo 2 lamai. ai sa vezi rezultatele dupa cateva spalari.app.nu numai ca ti-l deschide dar il face mai sanatos, mai bogatwinking

| alina_4026 a răspuns:

Iti dau un sfat si chiar te rog sa te gindesti bine, acum in prezent tot ce se face contine chimicate destul de multe.Culoarea ta la par este foarte frumoasa, multe persoana ar dori asa culoare la par dar nu le reusesc nici ca cum sa o aiba.Va trece timpul si vei vedea ce par vei avea, iar acum parul tau este ca la o papusica, sanatos, super frumos. Dar daca doresti foarte tare atunci consultate cu un dermatolog s-au intra intr-o frizarie si consultate cu o frizarita.

| kanamechidori a răspuns:

Pai asa este cum au spus toti, lamaia dar cred ca Dumnezeu te-a inzestrat cu parul brunet pentru ca asa iti sta cel mai bine si oricum la varsta ta nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji de parul tau, mai ales de culoarea lui.

| venerra a răspuns:

...sau,limpezeşte-ţi părul cu ceai concentrat de muşeţel, vei observa în timp, reflexii blonde şi nu numai, îţi va regenera şi firul părului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lamaie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomand inca sa il lasi natural e mai frumoasa culoarea naturala toti arata mai bine cu parul natural si eu sunt blonda si arat ca dracu bruneta nu vreau sa-mi schimb culoarea