| fgmijpb a întrebat:

Cum as putea sa-mi formez o personalitate puternica?

4 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Personalitatea ti-o formezi din diferite experiente care le ai. Ti-o formezi cand faci lucrurile care nu iti plac asa mult sau care le tot amani din diferite motive. Ca exemplu : iti e frica sa vorbesti in public, iti e frica sa te expui in grupuri de persoane. smd. Facand lucrurile astea, iti da incredere in tine si iti formeaza personalitatea sau. ajuta la formarea ei. Citind, citind chestii de dezvoltarea personalitatii pe diferite domenii te ajuta la a te exprima cand este nevoie si de a iti face o baza solida de cunostinte.

Citeste cateva carti de dezvoltare personala. Aplica ce scrie in ele. Fa lucruri cat mai multe, experimenteaza. Stai cu capu pe umeri happy

| AtateaConditii a răspuns:

Draguta intrebare. Eu zic ca trebuie sa faci toate lucrurile de care te-ai temut pana azi.

| Celcareajuta a răspuns:

Sa oferi respect pana la proba contrarie, sa ai argumente la orice sustii, sa nu cedezi in fata nimanui si sa nu te crezi mai destept decat toti ceilalti. Si sala, multa sala happy

| byabubu a răspuns:

Iti dau un sfat : nu incerca sa fii ceea ce nu esti! Daca simti ca trebuie sa fi mai puternic incearca sa te gandesti la ceea ce vrei cu adevarat happy Parerea mea.

Întrebări similare