.eu una te sfatuiesc sa o asucluti in lucrurile necesare gen: sa iveti cat de cat la scoala, sa o respecti si sa ii respecti anumite decizii, iar in privirea iesitului, nu stiu exact la ec te referi si cati ani ai.ca poate fii ingrijorate de iesire mai ales la o varsta... poate e prea protectoare lucru care ti se pare destul de deranjant la o varsta...stiu cum e. crede-ma. Tot ce trebuie sa faci e sa o faci prin faptele tale sa aiba incredere in tine si sa ii vorbesti deschis, calm si cat se poate de bine intentionat bafta:*
Încearcă să o înţelegi şi tu pe ea. Ar trebui să comunicaţi mai mult, până la urmă în asta constă o relaţie bună părinte-copil. Când spui că nu e mulţumită de ce faci la ce te referi? Încearcă să îmbunătăţeşti acele aspecte. Baftă!
Mama ta e deranjata.Se simte neglijata.Depinde ce note ai luat in ultimul timp, si ce comportament ai avut.Ca sa-ti imbunatatesti relatia, impresioneaz-o printr-o surpriza, orice.
Imi cer scuze pentru greselile de scris...era intuneric (asculti,inveti, ce, ingrijorata*) si ma bucur ca ti-am fost de ajutor:*