| TPUaLuatoRazna a întrebat:

Cum as putea sa-mi vopsesc parul doar pentru o perioada de timp(sa se ia dupa cateva spalari)?

Răspuns Câştigător
| Alleee18 a răspuns:

Cu un nuantator, din cate stiu eu.se gasesc peste tot...si dupa cateva spalari culoarea dispare.Sincer cred ca este cea mai buna alegere pe care o poti face. Nu contine amoniac si nu iti strica parul. Se poate aplica o data sau de ori pe luna, depinde de cat de des te speli pe cap. Nuantatorul este de la Wella. Nu iti pot garanta aceleasi rezultate de la alte firme deoarece nu le-am incercat!

6 răspunsuri:
| BYAAA_5532 a răspuns:

Pai incerca cu sampon nuantator.sau cu vopsea fara amoniac happy

| AndreeaIoaana1406675e3 a răspuns:

Buna.
Singura metoda este sa iti iei noantator.
Te day cu el si dupa 2-3 spalari se iabig grin
fundita [te rog mult:Xbig grinon the phone

| J0J0 a răspuns:

Deci la magazine ( daca ai in orasul tau in magazinul Real dar si in altele ) se gasesc niste vopsele pe care scrie : Vopsea semi-permanenta. La fel sunt si vopselele pe care scrie fara amoniac. Daca vrei parul roz sau albastru - verde, du-te la farmacie si intreaba de Violet de Jentiana sau Albastru de Metilen happy. Nu strica parul si nu il usuca :* Fundaa :X

| Prishille a răspuns:

Sampon pentru vopsit parul, dar s-ar putea ca pe la a 2-a spalare sa se duca deja. depinde si de calitatea samponului.

| TPUaLuatoRazna explică:

Eu sunt satena si as vrea sa ma fac roscata.am auzit si eu de nuantatorul de la wella dar vroiam sa va cer si voua parerea:d.sunt din bucuresti asa ca am acces la toate hiper-marketurile

| pwp a răspuns:

Cu nuantator happy
il gasesti in farmacii!

bye-bye