Waaaaa! Nu nu nu. Nu face nimic. Crezi ca daca o sa fii mai in carne o sa te placa baietii? Sunt o groaza de baieti carora le plac fetele subtiri, cu sanii mici, cu forma bine definita astfel incat sa le zvarleasca sfarcurile-n vant.
Offf ma amuza putin "problema"ta si asta pentru ca si eu m-am confruntat cu ea.Tot timpul eram stresata:"ce sa fac sa ma ingras, ce sa fac sa am sani mai mari, oare azi am mancat destul, daca ma mai duc si la ora de sport oare slabesc?"Mananci atunci cand iti este foame, mananci cu pofta, nu iti face griji cum ca azi ai mers prea mult pe jos si slabesti sau ca ai facut sport.Nu te ingrijora cu timpul te vei ingrasa, eu am asteptat pana in clasa a 9a, o colega abia acum a inceput sa mai puna cateva kilograme pe ea si are 19 ani.Gandeste-te ca poti manca ce vrei cand vrei, acum sa nu exagerezi cu cartofii prajiti sau alte feluri de mancare pentru ca sunt unele de care daca profiti pe langa kilograme in plus aduc si o gramada de probleme de sanatate.Am avut o profesoara in liceu care era slabuta si ne spunea asa:"la varsta la care alte fete isi doresc din tot sufletul sa arate bine pentru ca atunci conteaza cel mai mult isi plang de mila pentru ca sunt plinute, voi acum aratati foarte bine iar la acea varsta va fi si mai bine pentru voi pentru ca alte fete va vor invidia". Cu timpul te ingrasi, nu iti mai face griji, iar acele kilograme de care peste scurt timp vei dispune iti vor aduce si o marire a sanilor
Pentru ingrasat poti sa te indragostesti kaki la unele fete dragoste este o metoda de a te ingrasa
iar pentru sani puneti implanturi!sau este o metoda pe care o utilizau fetele acum multi ani kika se dadeau cu usturoi! 1nu stiu daca e adevarat dar asa am auzit ))
Ori alegi sa faci masa musculara, ori sa manci un pic mai mult dar tot sa faci ceva sport. Pentru marirea sanilor recomand masajul special pentru sani, sunt pe net multe exemple si programe, ii un fel de antrenament. Calea naturala ii cea mai buna. Oricum nu o sa creasca daca codul genetic nu ii lasa. Dar ii poti faci mai tari si mai plini de viata prin a nu-i lasa sa atarne.
Si eu ma confrunt cu aceiasi problema... vreau sa ma ingras, dar nu pot...
Am incercat sa mananc foarte multi carbohidrati(alune, seminte, cereale...) dar degeaba...
Mie mi-e teama ca diferenta nu se cunoaste acum ci mai tarziu...
Eu zic sa ramai asa cum esti, sa mananci bine si cat mai sanatos. O sa te ingrasi mai tarziu si sa vezi ca dupa o sa vrei sa slabesti
aaa.cat despre sani, nu-ti face probleme-cand o sa te ingrasi, o sa se mareasca si ei.
Succes :*
Well... uite un "truC" sa-i zicem:
Se spune ca mararul îţi măreşte sânii cât ai zice peşte!
O reteta "băbească" zice asa:pune 12 linguriţe cu pulbere de mărar într-un borcan împreună cu o jumătate de litru de ulei. După ce ai amestecat bine compoziţia, pune-o la macerat timp de două săptămâni la rece. Masează-ţi sânii, zilnic, timp de 10 minute, cu tinctura de mărar şi vei fi surprinsă ce rezultate vei avea.Nu stiu inca cum functioneaza dar stiu ca e adevarat.Succes!
Pai e destul de greu sa raspundem la intrabarea asta deoarece nu stim kg, inaltimea, si mai ales varsta. Oricum ca sa te ingrasi, in primul rand mananca paine, si alimente mai bogate in grasime. Ex de alimentatie pentru o zi: dimineata un sanwichi cu branza topita (sau margarina sau chiar mai bine unt) si sunculita (sau salamior) si o cafeluta (sau ceai) apoi o prajiturica din comert sau doua patratele de ciocolata, la pranz mancare gatita (ciorbe, prajeli sau sosuri) cu paine, iar seara alegi ori mancare gatita ori un sendwichi iar dupa un fruct (banana sau mar) dar sa te ridici de la masa satula. Cat pentru sani, dupa fiecare baie, pune pe maine crema, orice fel de crema si maseazatii bine timp de vreo doua minute fiecare, asta daca inca mai ai inre 11 si 17 ani, daca insa esti mai mare si esti chiar complexata, pe langa masaj cu crema obisnuita du-te in farmacie si ia-ti crema speciala pentru cresterea sanilor. functioneaza.
050DydyX050 întreabă:
Marius339 întreabă: