| Grimalkin a întrebat:

Cum as putea sa o conving pe mama sa ma lase sa stau cu prietenii prin oras pana pe la zece, zece si ceva (seara)? Locuim intr-un oras chiar mic, unde chiar nu sunt pericole, iar locul unde ne petrecem timpul e la 10 minute de casa. Am 15 ani si mama stie ca sunt mult mai matura decat alte fete de varsta mea straight face

Răspuns Câştigător
| rabbit a răspuns:

Inceark sa ii explici ca esti in siguranta cu prietenii si ca doresti sa te distrezi si tu cu ei... discuta cu ea!

5 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca mama ta are motivele ei sa nu te lase cu prietenii tai, dar incearca sa ai o discutie cu mama ta pentru ai explica doleantele tale si cred ca problema se va rezolva.

| daii a răspuns:

Oras mic? fara pericole?! hey. tu traiesti intr-o poveste?! Acum pericole sunt si la sat. ce sa mai zic de oras.Mama ta are motivele ei si fi sigura ca iti vrea binelehappy.

by daiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum in tara asta se intampla atatea lucruri, parintii incearca sa-si protejeze copiii de pericole.Vei vedea ca pe masura ce cresti, interdictiile de genul iti vor fi diminuate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai minteo ca te-a chemat invatatoarea sau invaratorul la scoala.

| lulu_1152 a răspuns:

Nu te stradui sa o convingi. Indiferent de varsata, grija unui parinte este aceeasi, iar ora "zece, zece si ceva" cred ca este destul de tarzie pentru un elev care ar trebui sa aiba si alte preocupari. Nu o lua in nume de rau...cand vei mai creste, te vei maturiza mai mult, iti vei da seama