| Klaaa a întrebat:

Cum as putea sa scap d punctele negre? Le-am tinut foarte mult iar acum ies foarte greu.Stiti vreo masca naturista nu toate cremele sau altceva cumparate pentru ca nu imi fac bine la ten.Plz daca stiti dau fundita; x

2 răspunsuri:
| adnanandan a răspuns:

Poti incerca sa iti cureti tenul in profunzime acasa, o data pe saptamana.Fierbe apa intr-un vas, apoi varsa apa intr-un lighean nu foarte mare aseaza-te cu fata deasupra ligheanului descoperit, si acopera-ti cu un prosop mare capul (si ligheanu). Stai cateva minute, cat de mult suporti. Trebuie sa rezisti insa macar 10-12 minute in "baia de aburi", pentru a ti se dilata porii la maxim. Astfel, o sa poti curata tenul mai usor.

| bella_8472 a răspuns:

Eu pana acum am folosit clean & clear si am fost destul de multumita de el. Dar acum ceva vreme mi-a zis o prietena ca ea isi da pe fata cu miere amestecata cu faina de malai. Am incercat si eu si chiar functioneaza. Pui cateva lingurite de miere ( depinde de cantitatea pe care vrei sa o obti) si apoi faina de malai (trebuie sa pui pana se ingroasa) si le amesteci intr-o canuta. Cand iti dai cu chestia aia rezultata pe fata o sa te zgarie putin dar trebuie freci putin ( sti cum se spune : " baba sufera la frumusete" ) si dupa aia te clatesti cu apa( nu conteaza daca e calda sau rece)

Eu te sfatuiesc sa faci chestia asta inainte sa e speli pe cap pentru ca e posibil sa iti intre putin si prin par.