Daca zici ca e ¨foarte mica¨.eu iti recomand 1 ora de alergat seara. Abtine-te un pic de la paine.si intr-o luna esti scapata.Astept sa-mi spui.
Eu zic sa mananci de doua ori pe zi si seara daca tie foame mananca doar fructe.
Cauta pe youtab pilates. Sportul asta te ajuta in modelarea corpului si nu e o solutie ca trebuie sa mananci putin. Eu asa am facut si ma tot ingrasam mai tare, dar de cand mananc 3 mese pe zi si 2 gustari chiar am slabit. Poti sa cauti pe net seminte, carne, legume si fructe care te ajuta la sanatate si care iti plac tie. Crede-ma e si sanatos dar te ajuta sa si scapi de burtica. Si tot pe net poti gasi cam cate calorii ai nevoie la o masa si tot felul de din astea. Mai poti slabi si prin dans uite un asemenea dans care te va ajuta http://www.youtube.com/watch?v=ss6628fAnU0 si poti sa mai cauti la alte variante ca mai sunt
Dap abdomene sunt cele mai recomandate dar sa nu incepi cu multe de prima oara. incearca sa cresti nr lor in fiecare zi. o sa scapi cu siguranta.
Ps: vreau sa iti spun ca imi place poza ta adica de shane west :X e absolut genial :X ai gusturi bune.
Abdomene .Multe.Cate poti .Eu faceam 300 pe zi oh Doamne, si acum m-am lasat . Urat. Deci, abdomene.