Ehee' pai, 1. sex 2. ai putea fi alergic la ceva( cafea, ciocolata, mancaruri grase) 3. spala-te mai des. si ai putea merge la un endocrinolog.alte sfaturi ...NU UMBLA! ( nu pe bune, nu!)
Eu folosesc o crema "apidermin". este foarte buna;) si e si ieftina. o gasesti la apicola sau la plafar;))
http://www.starszone.eu/membrii.php?id=5760
Iti recomand cu incredere gama "bioderma"tonic si crema! in jur de yb milion.rezultate garantate daca folosesti dim si seara. cere detalii in farmacii sa iti ofere pentru tipul tau de ten! am dat in jur de un milion, dar afacut minuni
Fondul de ten de la Avene. Este un produs dermatocosmetic noncomedogenic (nu astupa porii). Eu pana mai acum cateva luni foloseam numai produse ieftine si am inceput sa am probleme cu tenul: roseata, mancarime, cosuri, pete, etc.
Am inceput sa ma documentez serios despre cosmetice si intr-un final m-am oprit la fondul de ten Avene (pe care nici eu nu il folosesc zilnic); crema Hidrance Optimale legere (crema hidratanta de zi cu SPF 20 si cu particule care absorb sebumul).
Cumpara de la farmacie Zineryt pentru ca e cel mai bun si se vad rezultatele in cateva zile, ti-l recomand. Fundita?
Penaaaa1 întreabă: