| aragon18 a întrebat:

Cum as putea sa scap de kilogramele in plus? sad am 54 la momentul de fata, si de la un timp am inceput sa devin cam grasa. Voi ce imi recomandati?

4 răspunsuri:
| Misterious a răspuns:

Sunt tare curioasa la ce dracu' de greutate vrei saajungi si mai ales ce inaltime ai...esti grasa la 54 de kile? hmmm. fain asa vrei sa ajungi o scobitoare...care isi strica stomacul bine
uite eu mananc dimineata o felie de paine de secara cu unt si cam 50 gr branza Fagaras; la pranz o ciorbita daca mai pot mananc si o carnita de vita sau pui/peste fiarta sau gratar, cand mi se face foame seara o salata sau fructe inainte de somn lapte...eu cred ca tu nu esti grasa ai nevoie de putina sala. Mie antrenorul de fitness mi-a spus cand aveam 61 de kile ca trebuie sa ma tonifiez.asa ca tu baga multe exercitii care sa iti arda surplusul de grasime si doar sa iti refaci formele.tongue
Baftaaaaaaaaa

| Guitarlove a răspuns:

Hmm. O sa te intreb pe mess daca cred eu ca esti cine esti smug. Deocamdata lasam misterul pentru ceilalti kiss!
Daca esti "grasa" asa cum zici, cel mai bine ar fi sa tii un regim. fara chips-uri... inghetata. ciocolata, hamburgeri, pizza. Un regim bazat pe salate si multe fructe!
Alimentatia trebuie sa fie echilibrata.
Plus, mult sport. Pilates pentru abdomen, fund si picioare sexy.Asta fac eu acum si imi da rezultate. Ce`i drept nu m`am apucat de mult timp, dar simt cum imi lucreaza muschii.
Si trebuie sa alergi! Multe ture de teren. ceea ce`mi propun si eu sa fac!
Bafta! kisskisskiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa mult sport si tine regim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca mai mult! happy