Incearca sa nu mai bei sucuri e principala cauza si cae mai grava :I, si nu te da de la nici un sport inapoi.
Ms, dar urasc sportul
Incearca sa mananci natural, si bea lichide multe, dar sa fie totul natural, ai incercat vreodata supa de urzici, e foarte buan la slabit, se gaseste in farmaci,, nu-s rezultate bruste dar in timp 3-4 luni s evad.
Urasc supele, ciorbele, ador cartofii prajiti...
Ia colon help, stiu ca poate o sa razi, dar ajuta, am un unchi care al loat avea 110 si akuam ae 90kg
Pai nu sunt deloc grasa, doar ca abdomenul si coapsele sunt ceva mai "pline"
Pai in primul rand trebuie s-o lasi moale cu mancarea de tip fast food, dulciurile, sucurile carbogazoase si dulci...am vazut mai jos ca adori cartofii prajiti daca chiar vrei sa slabesti trebuie sa renunti la ei ii poti inlocui cu o supa(de pui este foarte buna), sau o mancare cu legume dar fara ulei si alte grasimi.e gustoasa si fara mai poti manca compot de mere..sora mea a incercat si este foarte bun pentru a inlocui o mancare cu el..nu pune zahar in el sau daca pui pune zaharina sau alt fel de zahar. Mai poti manca piept de pui la gratar, legume la gratar, peste dar sa fie slab.Sa renunti la gustarile de peste noapte sau dintre mese. Daca spui ca nu-ti plac supele macar incearca sa faci o mancare care iti place dar fara ulei, alte grasimi fiearta sau la gratar nu prajita..cartofi prajiti in niciun caz. Sa manaci pana la 6 seara..nu dupa 6 sau daca mananci sa ai grija sa te culci cu 2-3 ore dupa pentru a putea fi digerata mancarea.Si in privinta sportului fa un efort chiar daca nu-ti place, incearca sa lucrezi cat mai corect si dupa indicatiile profesorului si sincer nu ar strica daca ai face putin sport si acasa.Succes! Sper ca ti-am fost de ajutor!:*
Tot ce ai scris mi se pare irealizabil, sunt foarte pretentioasa la mancare. O sa incerc sa ma limitez la mancarea mea preferata. Multumesc mult!
Cu placere!:* Eu cred ca este irealizabil pentru tine si daca nu vrei sa incerci si sa renunti la toate astea nu o sa slabesti niciodata! Mult noroc in continuare! :*
maria933 întreabă: