| RMG a întrebat:

Cum as putea scapa de acnee am fost la 3 dermatologi si nimic? ma puteti ajuta?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai bune produse pentru tratarea acneei si pe care le sustin sunt :
-Zynerit
-Brevoxyl ( cel mai bun )
-Mibazon
Mie mi-a trecut acneea definitiv cu zynerit am consumat 2 tuburi costa 32 lei in farmacie.Dar brevoxyl este mult mai bun decat zynerit din cate m-am documentat.Nu incerca produsele de la avon, oriflame, nivea etc deoarece nu sunt bune.

| RMG explică (pentru anonim_4396):

Am incercat cu mibazon, zynerit si brevoxyl si nimic sau mai dus cateva cu mibazon dar dupa o saptamana mi-au aparut si mai multe decat inainte...mersi oricum!

| anonim_4396 a răspuns (pentru RMG):

Ai facut tratamentul complet? Brevoxyl trebuie folosit minim 3 luni iar zynerit minim 2 luni.Nu cred ca ai folosit corect produsele.Iti mai pot recomanda un produs dar este scump Dr Harris`Original Dermal Magic am auzit ca este foarte bun.

| RMG explică:

Da.le-am facut corect de 4 ani incerc sa scap de acnee ..cam din clasa a 5 a a inceput sa-mi apara, dar de abia de 1 an in coace a inceput sa se intinda pe fata din ce in ce mai mult si sa usture si sa doara..si am inceput sa ma sperii din ce in ce mai rau pe zi ce trece.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RMG):

Rmg mi-e mi-a trecut acneea foarte rapid cu astea dar tu trebuie sa te duci la un dermatolog. Poate ei vreun microb puternic.Un virus care face ravagii.O acnee de adolescent trece cu alea de sus.Ai grija poate fi ceva mai nasol.

| ABCDEFGHIJKLM a răspuns:

Cu crema de galbenele sau fa-ti masca cu argila cateva zile la rand

Întrebări similare