| cici96 a întrebat:

Cum as putea scapa de burtica intr-o luna? ce exercitii trebuie sa fac? ce dieta. diete sa tin?
fiecare parere este binevenita happy

Răspuns Câştigător
| Burlacu006 a răspuns:

Abdomene si genoflexiuni si incearca sa mananci cat mai multe salatewinking

2 răspunsuri:
| tadina125 a răspuns:

Asculta-ma,te rog, e spre binele tau, am stat 4 luni cu abdomene si mancaruri slabe, adevarat am slabit, dar 4-5 luni intregi de chin.Iti recomand cu cea mai mare bucurie exercitile cardio,cautale pe net, mai bine scrii pentru fete, ca sa nu ajungi sa ta zvarcolesti prin pat cu "febra musculara ", ca mine, si prima oara fa doar de odata pe zi, apoi sa ajungi la 3 ori pe zi.Si un sfat bun, trebuie sa bei apa, dar la 1-2 ore dupa masa.Si nimic altceva.Nu vreau nic o funda,vreau doar sa te ajut fiindca stiu chinul si jicnirile din aceasta cauza,sper ca te-am ajutat PS. Dimineata poti manca paine prajita,si normal de vrei sa slabesti nu vei manca acum slana,incearca sa manaci mancaruri slabe, spre bucuria mea, nu prea mananc carne, si ferestete cu cea mai mare putinta de sifon, sucuri acidulate sau "naturale din comert.Cauta pe net retete de sucuri pentru detoxifiere.Asa bune si sanatoase sunt, pentru mine a devenit o placere s[portul, dar m-am lasat de el din cauza tezelor, si trebuie sa ma apuc din nou de el.O sa ajungi sa te simti excelent :*

| ilovei a răspuns:

Abdomene....cat de multe pe zi...happy