Abdomene, mers pe bicicleta sau la patinuare si elimina painea, dulciurile si bauturile dulci (Doamne la sfaturi sunt buna dar ca sa le pun in practica cat de greu imi e)
Am vazut eu intr-o revista o dieta cica e garantat ca merge, lasa-mi id-ul tau intr-un mesaj si ti-o trimit pe mess
Diete, in nici un caz, eu zic sa astepti primavara cand vei putea merge sa alergi in parc sau unde te simti tu mai bine, dar sa ai grija ce mananci pana atunci. Poti alerga 20-30 minute in fiecare zi sau daca nu ai timp in timpul liber timp de 45 de minute si din generozitate 5 minute pauza .
Succes .
Buna, multe exercitii cum ar fi alergari, abdomene si renunta la dulciuri si grasimi... mult noroc
Exercitii fizice la greu. Fara paste fainoase, fara dulciuri, fara grasimi(doar cele vegetale). ceva bazat pe fructe si legume. sa iei pe zi cu 800 kilocalorii mai putin decat mananci normal.
si la exercitii fizice poti face:flotari, abdomene, alearga prin casa, exercitii de mobilitate etc.si la ora de sport sa faci ceva mai mult ca de obicei
croissant întreabă: