| me_8290 a întrebat:

Cum as putea slabi cat mai repede? Iarna asta m-am ingrasat 4 kg si tin neaparat sa le dau jos. Ce regimuri de slabire sau niste exercitii fizice eficiente imi puteti recomanda? Am tinut cateva diete, dar fara niciun rezultat...Astept raspunsurilove struck Puuup

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima masa sa fie pe la 12 jumatate, apoi fa niste abdomene si extensi. Pe la 15-16 poti manca niste fructe, apoi ultima masa sa fie in jur de 19. Dupa, iar abdomene si extensi.
p. s: nu manca paine, dulciuri, fast food si nu bea bauturi carbogazoase.

7 răspunsuri:
| Victoria a răspuns:

Cea mai buna dieta rapida:
http://web13.net/......acasatvro/

daniela
| daniela a răspuns:

Abdomene, mers pe bicicleta sau la patinuare si elimina painea, dulciurile si bauturile dulci (Doamne la sfaturi sunt buna dar ca sa le pun in practica cat de greu imi e)

| hamsterx a răspuns:

Am vazut eu intr-o revista o dieta cica e garantat ca merge, lasa-mi id-ul tau intr-un mesaj si ti-o trimit pe mess smug

| Aly07 a răspuns:

Diete, in nici un caz, eu zic sa astepti primavara cand vei putea merge sa alergi in parc sau unde te simti tu mai bine, dar sa ai grija ce mananci pana atunci. Poti alerga 20-30 minute in fiecare zi sau daca nu ai timp in timpul liber timp de 45 de minute si din generozitate 5 minute pauza tongue.
Succes happy.

| motanelul a răspuns:

Buna, multe exercitii cum ar fi alergari, abdomene si renunta la dulciuri si grasimi... mult noroc

| NomberOne a răspuns:

Exercitii fizice la greu. Fara paste fainoase, fara dulciuri, fara grasimi(doar cele vegetale). ceva bazat pe fructe si legume. sa iei pe zi cu 800 kilocalorii mai putin decat mananci normal.
si la exercitii fizice poti face:flotari, abdomene, alearga prin casa, exercitii de mobilitate etc.si la ora de sport sa faci ceva mai mult ca de obicei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ar trebui dimineata un iaurt la amiaz supa sau ciorba fara grasimi iar seara un mar si fa niste abdomene.