Salut
Cel mai mai bine e sa-i spui tot, asa o sa fi si tu mai linistita. Spune`i tot, fara emotii, fii stapana pe tine si uita`te in ochii lui. Crede`ma ca si eu am trecut prin asta si daca nu`i spuneam eu ce simt pentru el, nu eram impreuna [ pentru ca el e prea timid si nu avea curajul sa`mi spuna ]. Nu conteaza foarte mult unde va intalniti, dar sa fie un loc linistit, mai retras [ stiu cum se comporta baietii timizi in locuri aglomerate ].
Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor, dar la mine functioneaza :*
Salut
Cel mai mai bine e sa-i spui tot, asa o sa fi si tu mai linistita. Spune`i tot, fara emotii, fii stapana pe tine si uita`te in ochii lui. Crede`ma ca si eu am trecut prin asta si daca nu`i spuneam eu ce simt pentru el, nu eram impreuna [ pentru ca el e prea timid si nu avea curajul sa`mi spuna ]. Nu conteaza foarte mult unde va intalniti, dar sa fie un loc linistit, mai retras [ stiu cum se comporta baietii timizi in locuri aglomerate ].
Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor, dar la mine functioneaza; mult succes, o sa fie bine :*
Spune-i ceva de genul : Si... vroiam sa iti spun si tie un secret daca vrei si tu sa il afli ( el o sa fie curios si o sa te intrebe ce secret ) Te plac foarte mult si chiar nu stiu cum sa iti spun esti foarte simpatic ( dar pe un ton mai calm si gingas ) succes
anonim_4396 întreabă: