Te speli pe dinti, maesteci guma, iti schimbi hainele sau te parfumezi si la o intrebare suspicioasa spui ca ai stat langa un fumator! Eu acum te invat cum sa minti pentru ca ai spus ca ai fumat o tigara. Daca o sa continui sa fumezi, iti subminezi singur sanatatea si portofelul (daca ai asa ceva! Daca n-ai acum... o sa ai in viitor si o sa-l subminezi si atunci!).
Date cu gel de maini si servetele umede si ia-ti 2 orbituri combinate cu 3 gume de copii se duce tot. pup
Pai asta e ideea, ca cea mai buna prietena a mea fumeaza iar eu stand mereu cu ea mirosul intra si in hainele mele. Dar n-a fumat niciodata mai mult de o tigara. Eu nu vreau sa ma apuc ca stiu ca'mi distrug sanatatea, dar imi era frica ca mama sa nu intre la banuieli. Ms de sfaturi oricum
Eu fumez de 5 luni : si mestec o guma orbit, gura nu mai miroase. hainele spui ca ai stat langa niste fumatori. mainile vor mirosi : aici trebuie sa te dai cu iarba pe maini sau sa iei un carlig de rufe de acasa si sa pui tigarea asa in el.
De la prima tigara devii dependent...garantat o sa vina si altele. Gandeste-te ca nu esti mai interesanta cu tigarea in mana si nici mai atragatoare. Sfatul meu este sa te opresti acum cat iti este usor, o sa eviti foarte multe boli si foarta multa mizerie, in afara de gaurile din buget...
Depinde de cine. Oricum fumatul nu da depandenta de la o tigara...asa ca daca nu vrei spune la nimeni sau la persoana respectiva ca ai fumat o tigara, nu va afla. Deci ascunzi faptul ca ai fumat o tigara prin minciuna/linsiste .
CrissuCristina întreabă: