| Kenny a întrebat:

Cum ascuzi faptul' ca ai fumat?:-s [ doar o tigara ]

11 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Te speli pe dinti, maesteci guma, iti schimbi hainele sau te parfumezi si la o intrebare suspicioasa spui ca ai stat langa un fumator! Eu acum te invat cum sa minti pentru ca ai spus ca ai fumat o tigara. Daca o sa continui sa fumezi, iti subminezi singur sanatatea si portofelul (daca ai asa ceva! Daca n-ai acum... o sa ai in viitor si o sa-l subminezi si atunci!).

| Genuitoarea a răspuns:

Date cu gel de maini si servetele umede si ia-ti 2 orbituri combinate cu 3 gume de copii se duce tot. pup

| Kenny explică:

Pai asta e ideea, ca cea mai buna prietena a mea fumeaza iar eu stand mereu cu ea mirosul intra si in hainele mele. Dar n-a fumat niciodata mai mult de o tigara. Eu nu vreau sa ma apuc ca stiu ca'mi distrug sanatatea, dar imi era frica ca mama sa nu intre la banuieli. Ms de sfaturi oricum

| DonGiovanni a răspuns:

Eu fumez de 5 luni : si mestec o guma orbit, gura nu mai miroase. hainele spui ca ai stat langa niste fumatori. mainile vor mirosi : aici trebuie sa te dai cu iarba pe maini sau sa iei un carlig de rufe de acasa si sa pui tigarea asa in el.

| ILoveYouMore a răspuns:

Nu mai fuma ca nu o sa fii constient vei devei dependent

| noob a răspuns:

Bagi mana in cur

| noob a răspuns:

Si limba am uitat.Scuze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu: Am stat in autobuz langa un grup de fumatori.
Sau: tigarea o ti cu doua bete, mesteci guma, si te dai cu parfum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mesteci guma si folosesti servetele umede. fumeaza afara, sa nu se prinda mirosul de tine

| cristicora a răspuns:

De la prima tigara devii dependent...garantat o sa vina si altele. Gandeste-te ca nu esti mai interesanta cu tigarea in mana si nici mai atragatoare. Sfatul meu este sa te opresti acum cat iti este usor, o sa eviti foarte multe boli si foarta multa mizerie, in afara de gaurile din buget...

| green_5971 a răspuns:

Depinde de cine. Oricum fumatul nu da depandenta de la o tigara...asa ca daca nu vrei spune la nimeni sau la persoana respectiva ca ai fumat o tigara, nu va afla. Deci ascunzi faptul ca ai fumat o tigara prin minciuna/linsiste big grin.