| upssss_4824 a întrebat:

Cum ati aflat voi ca Mos Craciun nu exista

Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

De Crăciun am primit în dar PC'ul.Cineva a bătut foarte tare în uşă, eu am făcut un salt de pe fotoliu pe canapea şi am căzut pe jos.Venise Moş Crăciun! Aveam vreo 9 ani...Peste câteva luni, m-am apucat de făcut curăţenie în sertarele unde avem facturi şi actele de la casă. Pe factura calculatorului era scris numele tatei.Surprizăăăă!
Mama a inventat tot felul de chestii, dar mi-am dat seama într'un târziu. happy

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mosul existaaaaa l-am vazut eu big grin

| RoxanaPicsi a răspuns:

Nu exista Mos Craciun? sad Ce dezamagire!laughing. Simplu. EU sunt Mos Craciunul familiei straight face si in plus am 14 ani! NU cred ca mai e necesar sa cred in Mosuu` laughing

| A12NDRA a răspuns:

Ai vazut tu pana acum un mos cu barba intr-o sanie cu reni care zboara? Daca da sa ne arati si noua bine?

| Silly a răspuns:

Mi-au spus verisorii mei

| TeO_3022 a răspuns:

Pai anul trecut am vazut cadourile in portbagajul masinii si anul acesta am vazut un bon fiscal cu jucarii multee...

| TheDevilIsHere a răspuns:

Pe la 9-10 anibig grin am vazut jocul `europolis` intr-un dulap si duapaia sub bradstraight face

| Sheridanx a răspuns:

Nu cred ca am crezut vreodata in Mos Craciun sad
Foloseam mereu "ieeii.vine Mosu' " laughing dar nu imi amintesc sa fii crezut ca un nene imbracat in rosu o sa vina cu sacu'si o sa'mi lase cadouri...
tongue

| PikaRawrr a răspuns:

Mos craciun exista...si daca nu ar exista.ce dovezi aveti... spuneti dovezi pentru faptul ca mosul nu exista!