| CRISTINUKA_6903 a întrebat:

Cum ati alege sa fiti prosti si frumosi sau destepti si urati?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu sunt frumos si destept asa ca nu mai critica dupa zicale ci dupa ce vezi omul cum gandeste.

| Colibri2000 a răspuns:

Desteapta si frumoasa laughing

| claudiu89 a răspuns:

Desigur ca cel mai bine ii un echilibru intre cele doua, dar daca ii de ales intre foarte frumos top model sau foarte destept logic ar fi sa alegem desteptaciunea ca frumusetea trece desi ce-i frumos si la dumnezeu ii place :, tentant daca te gandesti doar la placeri, dar viata nu-i usoara, te descurci mai bine daca esti destept ca si in filmul LIMITLESS laughing

| Bibuşca a răspuns:

Prosti si frumosilaughing

| ilika a răspuns:

Eu as prefera sa fiu frumosa si desteapta dar daca nu se poate...cred ca as alege urata si desteapta pentru ca sunt tot felul de metode de a te infrumuseta...la fel ca in filmul The hottie and the nottie

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Cred că aş alege prima variantă, pentru că dacă eşti inteligent, o să ai după ceva timp şi posibilitatea de a-ţi schimba înfăţişarea. Pe când în celălalt caz, eşti practic fără speranţă.

| yellowalien a răspuns:

Destepti si frumosibatting eyelashes
Glumesc, hai sa nu alegem chiar extremele laughing
Acuma nah, cred ca un om destept si urat stie sa se faca frumos prin caracterul si modul sau de a fi, asta daca pe langa inteligenta mentala poseda si inteligenta emotionala.