| Whatthehell66 a întrebat:

Cum ati caracteriza un emo? Ce parere aveti despre ei? http://www.youtube.com/watch?v=3uHxO2_K-eY

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare are propria parere despre Em0!
Unii cred ca sunt niste persoane rele, care isi taie venele, vor raul celorlalti, nu comunica cu nimeni si vor sa se omoare!
Altii cred ca sunt doar niste persoane sensibile, retrase, bune si daca ajungi sa ii cunosti sunt de treaba!
Eu cred ca sunt niste oameni normali care au suferit din cauza altor oameni si acum se inchid in ei(isi creaza propria lor lume cu pasiunile, placerile si necazurile lor)! Poate sa fie vorba si de un stil vestimentar, coafura si accesorii!
Pt ei conteaza foarte mult felul in care arata: multe piercinguri; haine in special mov, negru si roz; accesorii cu capete de morti si frizuri foarte ciufulite si colorate(cu bretonul peste fata Neaparat!)!
Unii EMO se taie cu lama, dar altii nu!(e mai true sa o faci pentru ca uiti de probleme)
Majoritatea isi doresc moartea si vad viata ca pe o povara!(multi incearca sa se sinucida, dar foarte putini reusesc)
Sunt doar niste persoane extrem de sensibile care plang la orice vorba rea!
E mult mai bine sa se inchida in ei si sa nu comunice decat cu persoanele asemanatoare lor fiindca nu vor mai suferii atat de mult!
Emo nu e un pericol deoarece adeptii acestui stil nu fac rau celor din jur, Doar se ranesc pe ei!
*Exista si anumite exceptii* Sunt si persoane Emo care nu mai au nici un fel de legatura cu Dumnezeu si se duc de partea cealalta, adica ei cred si tzin cu raul! Dar pe acestia nu ii putem numii Em0, aici e deja vorba de Satanisti!
Mai st sh unii care imita acest stil: se imbraca asa, se coafeaza si spun ca sunt EM0, dar ei asculta florin salam si nicolae gutza deci st doar niste cocalarilaughing Si unele care se cred Em0 si le gasesti pe dn1 dar ele st doar niste Pitzipoance(curve)!
Deci in concluzie Emo e un stil ffff cool atata timp cat vine din suflet!
(Raspunsul meu a venit din inima si sper s apreciezi asta. Daca vrei s imi dai fundita bine! Daca nu NU!

3 răspunsuri:
| katty_8059 a răspuns:

Emo superati imi plac multwinking

| Grimalkin a răspuns:

Din ce am citit pe net, am aflat ca sunt grupuri de tineri timizi, sensibili, cu probleme de integrare in societate. Cum iti dai seama ce om(tanar) este emo? Sa fie emo doar cei care au freza cu breton, insigne, unghii negre, haine stramte si negre, sau sunt emo toti cei care sunt depresivi, timizi, introvertiti si neintelesi? Se numesc emo datorita faptului ca fac parte dintr-un grup cu oameni ca ei, sau doar pentru ca au aceste sentimente? Totusi, daca e grup de emoisti/ emoizi (cum s-o zice), care e scopul? Se sustin unii pe altii, se incurajeaza, isi dau sfaturi bune, trec mai usor peste probleme? Din ce am observat eu in jur, copiii astia nu sunt nici tristi, nici timizi, ci le place sa iasa in evidenta prin look-ul extravagant pe care il abordeaza. Am intrat recent pe un forum de emo si pe langa subiecte despre tristete, de cate ori s-au tait pe maini, tentative de sinucidere etc, au preocupari ca si noi, cei care nu suntem emo.
Foarte multi oameni asociaza aceasta stare de emo cu muzica rock sau cu trupa Tokio Hotel, deoarece sunt versuri triste, versuri care nu indeamna la optimism, sau indeamna la sinucidere. Daca stau bine sa ma gandesc, muzica asta mi se pare asemanatoare cu simbolismul din literatura; este reprezentata conditia omului de geniu neadaptat societaii in care traieste, starea de spleen e dominanta s.am.d. Totusi, citind Bacovia, Macedonski, Minulescu si altii, oamenii nu au devenit brusc niste depresivi, pesimisti si sinucigasi. E adevarat ca pe atunci adolescentii nu aveau atatea probleme ca acum, iar familiile nu se destramau ca acum, dar moda de a fi emo isi spune cuvantul. Sunt convinsa ca multi sunt emo doar ca sa iasa in evidenta. Sunt convinsa ca sunt multi care se prefac tristi sau isi provoaca tristete sfidand oameni si reguli, doar pentru a fi "tru" in fata prietenilor.
Anyway, sunt un produs al familiilor nestatornice si al societatii indiferente. Solutia? Pai cred in prima luna de scoala a anului, psihologii scolilor ar trebui sa stea de vorba cu fiecare copil in parte, cel putin 1 ora... sau macar niste teste psihologice. Poate s-ar salva tineri de la a-si face rau, sau ar fi ajutati sa treaca mai repede peste probleme.

| marywsbossxxx a răspuns:

Dupa parerea mea, un emo este: -Vaaaai ce truth esti! jap! mai isi da un cutter pa vena.cu mana plina da sange si cu ultima suflare, un emo zice: - Tokyooo Hoteeel! ...si isi da duhu.rolling on the floor