| Ryuzaki2 a întrebat:

Cum ati clasifica fumatorii? Argumentat+Motivul Fumatului

Ma refer de la acei copii incapabili de 10 ani care se cred dumnezei pana la acei domni in varsta cu costum si trabuc sau pipa.

Nu prea am ce face asa ca mi-a venit in cap intrebarea asta... nu conteaza cate grupe faceti doar ziceti ceva interesant ( grupe gen 10-16 ani, 16-20... etc ). Aveti in vedere si motivul fumatului.

Nu vreau sa aud prostii gen toti cei care fumeaza sunt niste (injuratura).

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fumatori care nu stiu ce sa faca in viata in loc sa se gandeasca la un parfum de marca sau un adidas cu 400 de ron si se imbraca ca sarantocii/le pe strada cu tenesi de 3, 5 ron pierd bani pe inutilitati cum ar fi alcoolul si tigara. Si consola e mai buna decat alea dar cheful nu pare sa fie mare lucru pentru a trai bine in viata...

| Wehrmacht a răspuns:

Ce grupe? Sunt toti la fel.Fraieri.Decat sa bagi fum tine si cei din jur(ca exista si acei prosti care ar fi in stare sa fumeze pana si in lift) mai bine ar baga direct nicotina intr-o cantitate mica.Mai bine decat sa iti afumi si plamanii sau hainele.

| Rooobi a răspuns:

O sa descriu fumatu in cateva cuvinte: boala, bani irositi, miros urat si te crezi,, jmecher".

| Ryuzaki2 explică (pentru Rooobi):

Nu ai citit intrebarea, o sa ai o raportare.

| xesusn a răspuns:

Eu nu zic nimic despre fumatori. Daca stiu sa fie oameni in viata asta e cel mai important.winking