| BolO a întrebat:

Cum ati descoperit ca Mos Craciun nu exista? ( vreau raspunsuri cat mai amuzante si adevarate ) big grinbig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mos craciun exista bolo.nu putem fi atat de saraci sufleteste incat sa nu-l acceptam.numai ca e o diferenta in a veni mosul la tine sa-ti aduca ceva, si a fi tu mosul, pentru a darui si a fi fericit ca ai adus bucurie in sufletul cuiva.deci mosul e in sufletul si inima fiecaruia. aaa ca l-am imbracat noi in rosu, si i-am pus barba alba, iar acum mai nou au aparut craciunitele cu cracii goi in supermarcheturi si cluburi, asta e alta poveste comerciala.eu spuneam de MOS CRACIUN cel spiritual.

10 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai prima data mi-au zis copiii afara. Mi-a zis odata o fata ca l-a vazut pe taicasu cum facea urme de zapada cu ghetele pe covor rolling on the floor, iar intr-un an nu am primit nimic cadou si face taica-miu, cica nu mai plange ca nu am avut timp sa merg prin oras sa iti cumpar ceva. rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Crisu_7532 a răspuns:

Pai, eu gaseam intotdeauna cadourile pitite pe undeva prin casa (prin vreun dulap, dupa masina de spalat etc) cu cateva zile inainte de Craciun. nu spuneam parintilor ca le-am gasit dar apoi observam ca Mosul mi-aducea exact cadourile alea laughing

| Shagun a răspuns:

Am scris frumos ce vreau si apoi am asteptat langa brad pana dimineata... Atunci m-a luat somnul si am gasit ce asteptam langa mine, in pat laughing

| Aiwendil a răspuns:

Imi ziceau multi ca nu exista Mos Craciun.Si aveam cam vreo 8 ani.Si am intrebat-o pe mama daca exista si mi-a spus adevarul.Am jelit atunci cand am aflat destul de mult.Acum ma amuz cand ma gandesc.
Bye!

| XxDyaxX a răspuns:

Paiii
Pe cand aveam vreo 3 anisori, a venit Mosul la mine si mama mi-a facut poza cu el, iar acea poza am pastrat'o[o am si acum], si cand am crescut mai mare, 2-3 ani, m-am uitat la poza, si am observat ca de fapt era tata, nu era mosulaughing). Pe cand eram mica nu imi dadusem seama.In acel moment eram foarte nervoasa, stiins ca tata era mosulaughing)

| gya_8439 a răspuns:

Dechi eu aveam 6 sau 5 anithinking sih ma uitam cuh mama la tv era aproape de craciun sih o intreb eu pe mama mama dah de ce mosu.iepurasu zana.(Etc) le aduc la cei bogatzi mai mult sih la cei saraci mai putin? la care mama.phey mah Georgiana...mosu ...nu exista suntem noi parintzilaughing)))))))))))moama ce tare nu
laughing?

| katalina96 a răspuns:

Eu am gasit bonul de la cumparaturi la mama in portofel...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Ba există, numai că nu are cum să vină la toţi copiii într-o noapte şi atunci se înţelege cu mulţi dintre părinţi, le dă lor darurile, iar părinţii le pun sub brad în noaptea de Crăciun :) Iar pentru părinţi, moşu' îi dă mamei cadoul pentru tata, şi tatei-cadoul pentru mama.
Veniti pe website-ul meu http://www.lecturirecenzate.ro/ Ce veţi găsi acolo poate fi socotit ca dar de la Moş Crăciun pentru fiecare! Vă aştept!

| MarYInna a răspuns:

L-am spionat pe mosuhee hee