| PapushaCuSciplici a întrebat:

Cum ati descrie popularitatea? happy

Adica v-ar place sa fiti celebrii?
Sa aveti acele emotii cand urcati pe scena, sa apareti la TV, sa dati autografe big grin Eu una cred ca este cel mai frumos lucru din lume. happy

4 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Eu ma multumesc cu statutul de om simplu.
Se aud destule lucruri despre vedete sau ma rog persoane publice.Paparazii in goana dupa senzational se baga in viata lor personala se ia de familia acestora.Nu putine au fost scandalurile publice pe acest caz. Zilnic auzi la televizor, sau in ziare, sau pe internet.

| onasis1961 a răspuns:

La prima vedere este extraordinar! Dar după ce ajungi celebru ai vrea uneori să devii invizibil, mai ai nevoie şi de intimitate.Vezi ce fac paparazi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Cum ati descrie popularitatea? " - Un rahat considerat perfecţiune de unii.

" Adica v-ar place sa fiti celebrii? " - În societatea în care trăim noi acum, nu. Pentru a fi celebru în ziua de astăzi trebuie ori să fii ruda cuiva, ori să fii recomandarea ăluia, ori să ai averea asigurată deja pentru a putea da şpagă, ori să faci blowjob-uri, ori să fii animalul de casă(a se înţelege iubitul/iubita unei celebrităţi), etc.

" Sa aveti acele emotii cand urcati pe scena " - Emoţiile sunt pentru cei slabi şi nesiguri pe ei.

" sa apareti la TV " - Să apar la aceleaşi posturi unde apar Măruţă, Bartoş, Bordea, Crudu, Tonciu sau Iulia Albu?! Mai bine mă lipsesc.

" sa dati autografe " - Mereu mi s-au părut o tâmpenie. Să te calci în picioare cu alţii sau să fii călcat în picioare de alţii, doar ca un ciumpalac sau o rapandulă să-ţi semneze foaia/bluza/pielea ca să ce? Ca să găseşti peste vreo 30 de ani foaia sau bluza cu autograful respectiv, să nu-ţi mai aduci aminte de la cine-l ai(ciumpalacul sau rapandula respectivă să fie de ani buni nişte anonimi deja) şi să arunci pe foc/la gunoi bluza sau foaia respectivă.

| SecretLady91523 a răspuns:

Sincer,nu mi-as dori. Pt ca pe langa aspectele frumoase exista paparzi(binecuvantati fie ei)happy, nu as mai avea intimitate si nu as suporta sa aud la tv unde am fost azi si ce am mancat si ce am baut... +fanii fanatici si cei care nu te suporta pentru simplul fapt ca existi, comentariile deprimante a unor ratati fara viata si oameni care striga ca niste psihopati cand te vad pe strada. Nu mai e viata aia. big grin Ma multumesc cu viata mea simpla si mediocra.thinking