| ĄŇÐİ a întrebat:

Cum ati descrie viata voastra?

Răspuns Câştigător
| Sოﺁℓε a răspuns:

Uneori ffoarte plictisitoare, alteori dau de multe probleme si nu mai mai pot ridica inapoi la nivelul de fericire oh go on
de mai multe ori sunt fericita, dar mereu mi-ar mai trebui ceva nou, sau macar sa se mai intample ceva pe placul meu.
e bine si asa cum este acum big grin
pa, pa

6 răspunsuri:
| BiaSiAtat a răspuns:

Uneori e de ****...

| AnaisC a răspuns:

Faci un sondaj de opinie sau...astepti pe unu acre sa zica:
"Traiesc in puf cu costum Armani si vila cu piscina pe Str. X:)))?
Ca sa sari si sa ataci?:))
Nu, glumesc
Pai...
Nu o sa-ti de cate ori ma spal pe dinti ca nu cred ca t intereseaza.
E o viata normala.Sau ma rog asa credeam eu pana acum putin timp(4 luni) cand am descoperit ca...nu sunt nimic.Nu eram nimic decat un manipulat de societate care facea totul doar pentru ai face pe cei din jur sa nu aiba ce comenta. Care asculta Hannah Montana(:-&) si tot felul' de...ma rog"cantareti".
Pana intr-o zi cand am pus GunsN'Roses-WElcome to the jungle:x m-am incaltat in bocanci si in geaca cu piele si m-am dus pe afara pentru a ma admira lumea:)))
Urlam pe strada de parca eram singura in univers si nu imi mai pasa de nimic.De atunci ma doare undevade ce zice lumea. Comentati? Ok...si? KISS MY ASS:))
Cam asta ar fii...acum viata mea e dicatat de reguli proprii adica "fara reguli":x
www.WarAndRiot.blogspot.com

| Muflă a răspuns:

Rutina mă omoară, dar sunt prea comodă să fac o schimbare majoră... Sad, isn't it?

| VladestepeTPU a răspuns:

Chin.

| dsadasdsada a răspuns:

Mi se pare ridicol ca toata saptamana mea e asa: Trezire-Scoala-Calculator-Culcare, Trezire-Scoala-Calculator-Culcare, si printre mai sunt si niste activitati care tin de scoala si etc. Decat in weekend mai ies si eu cu colegii cu rolele, mai dam cate un graf si etc. rolling eyes In rest vara o petrec din plin si nu pierd nimic.Nu regret nimic doar cativa porci pe net pe ici pe colo. happy Stii cum e...

| DoRiNuTzZzA a răspuns:

Viata mea:
-cateodata prea plina de actiune
-cu zile bune si proaste uneori cele proaste dureaza mai mult ca cele bune dar asta e;
-plictisitoare(uneori);
-plina de iubire dar uneori de ura si sentimente neplacute

o viata ciudata dar frumoasa in acelasi timp

Întrebări similare