Pai.la inceput in familie.pana pe la 23:30. Apoi cu o prietena.la 00:00 am iesit afara.ne-am cunoscut cu unii. s-au tinut dupa noi.ne-au chemat la o petrecere.au venit dupa noi la usa.in fine.Nu ma asteptam sa ma distrez. dar totusi. a fost foarte foarte fain Tu?
by daii
A fost frumos.Am dansat in mijlocul strazii pe la 5 dimineata "Dansul pinguinului" de ne claxonau masinile in draci. Am facut cu mana la o ambulanta si cand am vazut ca incetineste am luat-o la sanatoasa
A fost foarte frumos
Am fost la o colega pentru ca parintii ei au plecat de acasa si acolo s-au adunat toti colegii nostri (Cu unele mici exceptii )Si cativa prieteni deai nostri
Am dansat toata noaptea, am mancat am discutat despre una desprea alta Ne-am manjit cu tort Am varsat sampanie pe covor si multe alte tampenii
Acasa alaturi de familie, la orele 24. 00 in fata primariei am urmarit focurile de artificii si am ciocnit o cupa cu sampanie, a urmat acasa masa de revelion, apoi " copiii "mei (20, 22, 28 29 ani )impreuna cu partenerii (partenerele) sau retras la fiul mai mare acasa unde impreuna cu prietenii au continuat petrecerea.Eu si sotul ne-am uitat la tv, am ascultat muzica si am raspuns la intrebari pe TPU.
Cu familia mea de... ma abtin
am stat acasa la calculator si tv iar apoi am adormit
Fain ca de obicei, am mancat am baut (mai putin), am iesit, ne-am intalnit cu prietenii si cam atat.
A fost super. Am facut revelionul cu iubitul si cativa prieteni. Am dansat, am facut poze... Si cel mai important a fost ca aceasta noapte speciala am fost cu cea mai importanta persoana din viata mea, si anume ingerasul meu...
La multi ani! Numai bine!
Cu prietenii
am dansat si am baut
si la ora 12 (aproximativ) am iesit in curte...am dechis sampantia, am fluierat, am zbierat, ne-am pupat si ne-am strans in brate.Am urmarit artificiile si ne-am pus sa dansam pe starda
A fost frumos.
Pacat ca nu am avut parte de o persoana... prea importanta pentru mine...
Am organizat alaturi de prietena mea cea mai buna atelierul meu (deci pot sa spun ca am tinut cheful la locul de munca), intre masinile de cusut, dar intr-o atmosfera foarte primitoare, unde i-am primit pe cei mai intimi prieteni ai nostri, impreuna cu o verisoara mai mica de-a mea.
Dupa ce am pregatit mancarea, am mers la artificii in centrul orasului, am dansat si am desfacut sampania.
La intoarcere, am trecut pe la parintii mei sa-i salut, sa ne servim putin cu cate ceva, sa-l sarut pe bunicul meu f batran, dupa care ne-am reintors in micul nostru cuib pregatit in atelier cu de toate. Trebuia sa ne uitam la un film... dar se instalase deja oboseala...
Pt harciog:sanatosi sa fim ca toate-s trecatoare pana la urma.Stiu cum te simti.Eu il am pe fratele meu care abia revelionul asta l-a petrecut cu noi in fam.Anii trecuti si el era la munca si am fost alaturi de el asa cum am putut.Lucreza la o firma de paza asa ca e de inteles de ce nu a fost liber.Si imi cer scuze ca am fost atat de ironica cand ti-am urat servici usor si stiam de fapt cum te simti... Sper ca nu te-ai suparat
La multi ani! eu l-am petrecut alaturi de prieteni, am dat o mica patrecere unde ne-am distrat si am facut aproape tot ce ne-a venit prin minte.mersi de intrebare:*