| Elena1234456 a întrebat:

Cum ati petrecut ziua de astazi :)? Eu uite asa: http://sol3.wblog.ro/2010/02/18/o-zi-din-viata-mea/#resp ond (bligul meu). Cam monoton, nu? Apropo. ce parere aveti despre blogul meu? Vreti sa va faceti cont? Dar sa lasati cateva comentarii? Meric pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| dyddyyyx18 a răspuns:

Da, interesant. Da` in primul` rand tin sa iti spun ca nu e bine daca ai slabit 5 kg in 10 zile. Risti sa le pui la loc, si/sau corpul tau sa se obisnuiasca cu putina hrana, si sa nu mai slabesti pe viitor? Macar sport faci?
Cat despre lucrare, asta e, inveti u sa-ti indrepti nota. happy
Pe ce clasa esti? A-7-a, sau a-8-a?

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Totusi, acest post are ca scop intrarea pe blog-ul tau pentru a-ti creste ''rating-ul'' pe el, asa ca, consider aceasta intrebare drept spam. Ce ar insemna ca fiecare din noi, sa ne punem sa comentam pe blog-ul fiecaruia? N-ar insemna ca site-ul ar deveni un fel de posta? Aici se pun intrebari, tot aici se raspund, fara reclame, fara nimic.

| Elena1234456 explică:

@flav, asta nu este reclama.doar ca mi-a fost lene sa copiez si aici. Este doar un link happy.

| Flav a răspuns:

@Sol - si c-un simplu link, tot reclama se cheama, fiindca redirectionezi lumea spre blog-ul tau. Nu mai spun de clasicele intrebari '' ce parere aveti despre blog-ul meu'', '' lasati comentarii'' etc etc, au acelasi scop. Ai inceput c-o intrebare si-ai terminat prin a muta parerile catre blog-ul tau, pentru mine inseamna reclama, indiferent de nu stiu ce iti era ti-e lene.
Ca sa spun fatis, genul de faza cand intrebi ceva pueril, comercial ( ce mai faceti?, cum va mai simtiti?, e frumos la voi? ) dar are ca target impunerea blogu-lui si vizualizarea lui. Ti-o spun drept o recomandare, constructiv, nu sa mi-o iei in nume de rau, aici nu suntem pentru. a ne face publicitate la jurnalele noastre, ( pune-ti la ''statusul'' profilului link cu blog-ul tau, precum mai au unii, si mi se pare rezonabil si total normal, cine doreste poate accesa sa traga un ochi ) fiindca daca am face toti asta, nu s-ar mai intelege nimic.

| Elena1234456 explică:

@dyddyyyx18 sunt a 8-a.

| emanuelf a răspuns:

Primitiv inca, dar bafta in continuare. Al meu iti place? http://director-articole.net/