Prietena cea mai bună e persoana care te ajută şi e lângă tine în orice situaţie, indiferent că vrei sau nu.
Nu-ţi pune condiţii de care depind prietenia voastră şi are încredere în tine. E persoana despre care ştii sigur că dacă te cerţi, te vei împăca oricum.
Îţi e ca o soră. Trebuie să simţi ca să ştii cum e.
Cea mai buna prietena nu este o fata perfecta.Fiecare persoana are defecte, nimeni de pe acest Pamant nu-ti va putea fi alaturi vreodata in absolut orice pentru ca exista contexte in care pur si simplu nu poti implica pe oricine, indiferent de cat de buna prietena iti este.Se poate intampla sa fie impiedicata de circumstante sa iti fie alaturi ascultandu-te,nu pentru ca n-are timp de tine,ci din cauza imprejurimilor care o constrang.Dar o prietena adevarata iti va spune adevarul in fata si nu te va sfatui sa minti sau alte lucruri care incalca legea moralei Ea te va asculta si te va sfatui nu neaparat folositor,dar incearca si asta e important! O prietena adevarata nu va sufla o vorba din tot ce i-ai spus care te-ar putea afecta in mod negativ pentru ca ea stie acest lucru si nu doreste aceasta,tine la tine,intr-o cearta cu tine nu cedeaza neaparat, dar isi mentine punctul de vedere intr-o maniera pozitiva, fara sa te afecteze in mod socant.Si mai cred de asemenea ca o prietena adevarata regreta momentele cand nu iti este alaturi, face tot posibilul sa te ajute, faptul ca nu reuseste mereu nu inseamna ca nu este buna Plus ca este capabila sa iti ia apararea in fata altora si sa lupte impreuna cu tine pentru ceva anume Eu cam asa o vad
Pai persoana care are incredere in tine stie sa tina un secret,ea e langa tine si la bine si la rau,atunci cand toti iti intorc spatele ea nu te lasa balta,vede zambetul tau fals si nu poti sa te ascunzi te cunoaste foarte bine e un inger trimis de Dumnezeu pe pamant e o pata de culoare atunci cand totul e alb negru,stie cum sa se comporte cu tine,stie ce sa faca ca sa te vada mereu cu zambetul tau dulce pe fata,ea nu te incurajeaza sa faci lucruri rele ci te critica chiar daca pe moment nu esti de acord cu ea dupa vei vedea ca ea are dreptate,nu te inlocuieste asa cum toti prietenii falsi o fac, si cel mai important nu te-ar lasa pentru nimic in lume e persoana perfecta pentru tine stie sa te faca sa zambesti cand totul e innourat in viata ta, nu te minte si e persoana care stie ce sfaturi sa iti dea atunci cand tu ai nevoie de unul...asa imi vad eu prietena mea cea mai buna:*
Pisicanazdravana întreabă:
AnotherHuman întreabă: