As fi impasibil.
Nu e treaba mea nefericirea ei.
(Desi, probabil mi-ar trece prin gand ideea de a ma baga in seama, sa vad care-i treaba, desi, asta nu s-a intamplat pana acum, si nici nu se va intampla)
Indiferent daca ar fi o cunostinta sau o persoana oarecare, as merge la ea sa incerc sa o calmez.Nu as putea sa fiu indiferenta.
De ce o fată? Îți spun cum aș reacționa dacă aș vedea un om plângând, un copil în special. M-aș întrista. Asta e una din slăbiciunile mele mai puțin controlabile.
Pai. e ceva normal ca o fata sa isi exprime sentimentele de tristete prin lacrimi ...de ce esti asa de surprins? Bine, nu e ok sa fii plangacioasa dar... uneori ca sa nu ai inima prea incarcata de sentimente negative ori te descarci prin planset, ori vb cu cineva de incredere.
dar sa revenimle intrebarea ta : daca as vedea o fata plangand evident ca nu as rade, mi-ar scadea putin moralul, as incerca sa o inveselesc(nu cred ca va conta daca e fata sau baiat sau un adult)...
HOW CAN I HELP?
e o fraza care am inceput sa o indragesc din ce in ce mai mult. am auzit-o si o folosesc in engleza asa ca o spun in engleza.
si ca sa complic lucrurile depinde unde sunt, in ce imprejurari si cum arata persoana respectiva. In orice caz nu as atinge-o, daca as fi in america nu m-as apropia.
Prima data as intreba daca e totul in regula si dupa aia cum/daca pot ajuta.
In dependenta de situatie i-as spune ce "resourceful" sunt si cum pot fi de folos
Diorrus întreabă: