| Shuellen a întrebat:

Cum ati reactiona daca cineva ar veni si te-ar lua la bataie si te-ar face "curva" "panarama" "nebuna" si mai mult marunte doar pentru simplu fapt ca i-ai zis ca gaseste motive sa plece mereu de la ultimele oresad? eu una nu i-am zis nimic si am evitat sa ma iau la bataie...Are ceva daca ii spun dirigintei? De fiecare data cand i-am spus a zis ca ee ca tu cauti motiv de cearta nu X sau Y si de fiecare data ele veneau la mine si cautau motivlaughing

9 răspunsuri:
| Shuellen explică:

Daca nu ma controlam acum era la urgente c-o snopeam rau de tot si mai ramanea si cheala pe deasupra.Bine stiu nu era treaba mea dar na, m-a deranjat si pe mine dar sa te faca in halul asta pe cand ea facundu-ma pe mine curva se considera sfanta, dar e mai rau decat mine dar e treaba ei. mie ca mai aveam putin si o tranteam pe scari in josbig grin si o invineteam la fata si vreti sa radetilaughing? dupa toate astea tot ea era suparatalaughingsi nervoasa da dracu stie de celaughing

| NoNameToday a răspuns:

Pai ar trebui sa ii spui si dirigintei si parintilor tai, sa fie la curent cu ce ti se intampla. Iar la faza " i-ai spus ca gaseste motiv sa plece de la ultimele ore". nu e problema ta, nu? adica, eu asa cred.Mai bine stai in banca ta.si nu te mai baga in seama cu toate retardatele. tu nu vezi ca in ziua de astazi, in Romania. fetele sunt baietoase si mahalagioaice? Asta este, pe prost il tratezi cu indiferenta.happy.

| kiwii a răspuns:

Mai bine spune'le parintilor tai, fiindca diriginta nu cred ca o sa rezolve ceva.
Un sfat: pe viitor, evita total sa mai iei contact cu persoanele care reactioneaza asa.nu te mai baga deloc in viata altora.Fiecare face ce vrea.Si nu iti spun asta rautacios, din contra, fiindca si eu am patit'o...

| Яùxsi a răspuns:

Eu m-as ambala rau de tot pentru ca nu suport astfel de chestii big grin as incepe si eu cu gura mare whistling si daca acel cineva continua sa sara la bataie continui si eu laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Brilianta a răspuns:

Pfff eu una as juca`o in picioare! Este bine sa ai zici dirigintei, poate va lua ea masuri... dar eu una mi-as afce dreptate singura nu suport sa fiu injurata fara motiv! Acum sa nu intelegi ca iti zic tie sa o bati ca nu e bine sa te bati la scoala ca poti avea si tu de suferit, dar eu una asa as facelaughing

| julieta a răspuns:

Le-as raspunde cu aceeiasi moneda, daca lucrurile continua as incerca sa iau legatura cu parintii persoanelor respective pentru a lamurii situatia. daca tot ti-au dat eticheta aceasta "curva" s. a macar sa iti demonstreze ca au dreptate nu pentru simplu fapt ca asa le vine lor sa zic, in fiecare clasa exista cate o uscaciune s, a.trateaza cu indiferenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca te face nebiuna batel ca nebunele au voie sa bata oameni cas nebune si sal bati rau si vez ca no sa te mai faca nebuna sau daca nu zii la cineva ca lo facut prost sau zii la iubitul tau.nu cas rea devil?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci fi atenta, te duci la ele in fata, pui piciorul stang in fata, iti iei o moneda sau o cheie si o strangi in mana si dupa ce iti iei avant si ardei un pumn in gura si ai rezolvat...