| Mihaela_5801 a întrebat:

Cum ati reactionat la veste ca a murit Amy Winehouse? Va pare rau? sau nu va prea placut cum a cintat?

Răspuns Câştigător
| Th3eo a răspuns:

Eu nu prea ascultam Amy Whinehouse dar mi-a placut mult melodia ei, Rehab si mi-a placut vocea ei extraordinara. mie mi-a spus o prietena ca a muril Amy si am fost foarte surprinsa si mi-a parut foarte rau. Rip Amy Whinehouse

7 răspunsuri:
| ZoZoHeart a răspuns:

Nu pot spun ca sunt/ eram vreo mare fana a ei dar era destul de draguta fata si aproape ca am izbucnit in lacrimi cand am aflat ca a murit la o varsta asa de frageda crying Sincer.

| consiliera a răspuns:

Sincer nu prea am auzit de ea. Poate ca am o varsta.Dar acum cand o ascult sincer parca imi pare rau. Putea fi cineva, sa ajunga undeva.Ea si-a facut-o cu mana ei.

| cherrybomb a răspuns:

. am ramas putin socata. am crezut ca este o gluma dar cand am vazut in toate tabloidele. RIP.

| oasis_6467 a răspuns:

Singura melodie care-mi place e aia rehab.

Totusi, imi pare rau }{

| Dennys1521 a răspuns:

A mai murit o drogata

| Mihaela_5801 explică:

Da mie tot imi pare rau desi nu am fost vreo fana de ai ei, dar mereu prin toate revistele se spunea citeceva despre ea, iata de unde o stiamdar asa nu prea o ascultam!

| AdinaVreaDoarFunditeDePusInPar a răspuns:

Canta fain, sincer.Imi pare rau pentru ea.Dar, totusi, ea s-a sinucis.Nimeni nu poate sa faca nimic.Motto-ul meu este "Viata merita sa fie traita!", sper sa fie si al altora.

Întrebări similare