| ĄŇÐİ a întrebat:

Cum ati vrea sa arate baiatul sau fata visurlor voastre?

Răspuns Câştigător
| BeHappyForMe a răspuns:

Brunet, cret, ochi verzi, un zambet care te da pe spate daca are si gropite si mai bine, inalt 1. 66-1. 70 cam cat mine numai mare cu mult, slabut 55-60 kg, care sa fie tot timpul parfumat, parul aranjat, sa fie simpatic, sincer, sa ma rasfete.asta da baiat ideal oare exista?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să fie un pic mai frumos decât dracu!
Pa, pa.

| alessia a răspuns:

Bogat, frumos, inteligent(nu tocilar) sh smecheras.nu exista cineva care sa le aiba pe toate astea. dar ma rog poate va da norocul peste minehappylaughingsau daca nu macar sa aiba o parte din asteatonguetonguelaughing

| forever4you a răspuns:

Hmm... mi-as dori ca sa aiba un aspect dragut sa nu fie cine stie ce Brad Pit dar nici sa arate naspabig grinsa se comporte frumos cu mine, sa nu fie gelos, sa nu faca pe seful, sa fie romantic, sa-mi ofere cadouri de Craciun de ziua mea, cemai sa fie perfect... un printbig grin dar cum ai spus si tu baiatul visurilorlove struck

| crazycolor a răspuns:

Blondutz cu ochii albastri sau verzi, mai inalt decat mine, chipes, saaratebine, roooooooomantic, sa ma iubeasca sincer, hhmmmmmmm...ca o adevarata comoara, ap, ca tine silviu, te iubesc!